Oslavte den dětí s Pojď si hrát!

Dnes je den dětí. Chcete-li těm svým udělat radost dárkem, máte jedinečnou příležitost dopřát jim dárek, který vás přijde jen na pár korun a přitom bude dělat radost celý rok. Předplaťte si časopis Pojď si hrát! Pouze dnes je roční předplatné k dispozici za pouhých 150 Kč!

Časopis Pojď si hrát je určen hravým dětem a rodičům, kteří ocení originální český obsah a ilustrace. Je plný her, hádanek, obrázků, omalovánek a jiné aktivní zábavy. Každé číslo se přitom věnuje nějakému oblíbenému tématu, které všechny hry spojuje. Jednou si hrajete na piráty, jindy na pošťáky, jednou se zvířátky, pak zase se strašidly. Vždy je to ale velká zábava, především pro vaše děti.

PSH.jpg

Pouze dnes je předplatné časopisu Pojď si hrát dostupné za 150 Kč. Ušetříte tím 140 Kč oproti nákupu na stánku a 50 Kč oproti běžné ceně předplatného. Časopis dostanete 10× ročně pohodlně až do schránky.

Navíc skvělé dárky!

Pokud předplatné uhradíte do 18. 6. 2010, obdrží děti jako první číslo Pojď si hrát 28, které vychází 30. června 2010. Budete tak pro ně mít skvělý dárek (nejen) za vysvědčení. A nejen to! Všichni předplatitelé obdrží s číslem 28 originální rozvrh hodin Pojď si hrát a s číslem 29 veselé dětské minipastelky. Super dárky budeme rozdávat i v dalších číslech.

Jak si Pojď si hrát předplatit?

Volejte 1. 6. 2010 bezplatnou předplatitelskou linku 800 11 55 88 nebo pište na e-mail predplatne@cpress.cz a uveďte heslo „Den dětí web“.

Další článek: Uživatelé Google map by měli projít IQ testem. Přinejmenším v USA

Témata článku: , , , , , , , , ,