Operační systémy: Poraďte ostatním

Rubrika Poraďte ostatním je tu zpět a tentokrát ji zaměříme na horké téma: váš operační systém. Nechceme spustit flamewar, držte se proto jednoduchého pravidla: do diskuze pod článkem napište, proč jste si vybrali právě ten systém, který používáte. Důvodem může být cena, kompatibilita, otevřenost, použití ve firemní síti, nebo třeba stačí jen říct, že se vám prostě líbí. Nepište ale, co si myslíte o uživatelích ostatních systémů, nepomlouvejte, nenadávejte - jak se tomu bohužel u podobných témat často stává. Prostě Poraďte ostatním.

osy.jpg

Nejzajímavější odpovědi otiskneme v Computeru 9/10, do kterého právě připravujeme srovnání současných operačních systémů pro osobní počítače a notebooky. O vaši přízeň se tedy utkají stále bezkonkurenčně nejrozšířenější Windows, věčně "nadějný" Linux ve svých nejznámějších distribucích a samozřejmě také Mac OS X svázaný s počítači Apple.

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

001.jpg

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Diskuze (131) Další článek: Test čtrnácti Wi-Fi routerů

Témata článku: , , , , ,