PR články

O čem se bude mluvit na konferenci G2B•TechEd?

Víte, jaké znalosti bude potřebovat ajťák budoucnosti? I to se dozvíte na třetím ročníku odborné IT konference G2B•Teched. Její program je už finálně naplněný.

V programu konference najdete široké spektrum témat: nejnovější informace pro programátory, tipy a triky pro ty, kteří se starají o bezpečnost dat a aplikací, údaje o cloudových službách, Azure. NET Core, internetu věcí, SQL Serveru nebo BI. Mluvit se bude také o tom, jak rychle a dobře provádět Security Tiering, které struktury nově přinesl. NET Core 3.0 a jak pomohou vývojářům lépe pracovat s pamětí, nebo jak využít metodiky DevOps, ITIL4 a COBIT2019 k tomu, aby realizace projektů probíhala rychle, dobře a levně.

„Je fajn, že se G2B•TechEd koná v Brně, protože je to jakési centrum IT. Máme zde vysoké školy a mnoho IT odborníků. Proto je tato konference příjemným místem pro setkání s kolegy z oboru, a zároveň vítanou změnou v době, kdy se většina velkých IT akcí koná pouze v Praze,“ říká jeden z nejlepších odborníků na penetrační testování webových aplikací v ČR Roman Kümmel, který na konferenci přednáší.

Konference G2B•TechEd proběhne již na začátku února – 4. a 5. 2. 2018 v prostorách brněnského hotelu Holiday Inn. Nabídne celkem 22 zajímavých odborných přednášek a prezentací, které jsou rozčleněné do dvou tematicky odlišných bloků a poběží souběžně ve dvou sálech: v DevCon Hall pro vývojáře a v ShowIT Hall pro administrátory a specialisty na bezpečnost či databáze. Přednášet budou přední odborníci z České republiky i ze zahraničí, mezi jinými například Michal Altair Valášek, Ondřej Ševeček, Catalin Gheorghiu, Roman Kümmel, Jiří Činčura, Martin Vitouš nebo Milan Bortel.

Podrobné informace o programu i možnost registrace najdete na stránkách konference www.g2bteched.cz.

Další článek: Motokicks: nová forma miniaturního hoverboardu pro každou nohu zvlášť [CES]

Témata článku: