NX300: Foťte rychle, sdílejte ještě rychleji

(inzerce) S novinkou úspěšné řady NX můžete prožít a ihned sdílet i ty nejprchavější životní chvíle. Samsung NX300 je výjimečnou kombinací jedinečných vlastností, funkcí a stylu.

S fotoaparátem NX300 od Samsungu prožijete a zachytíte každou výjimečnou životní událost, která stojí za zapamatování. Rychlost a preciznost přístroje si v ničem nezadá se sportovními výkony světového rekordmana Usaina Bolta.

NX300.jpgSamsung díky fotoaparátu NX300 zvýšil laťku CSC fotoaparátům (). Pomocí 20,3megapixelového snímače APS-CMOS(ISO 100 až 25 600) jsou i za obtížných světelných podmínek ostré a jasné. dokážete zachytit detaily ve vysoké kvalitě. Pořízené snímky se vyznačují věrnými a živoucími barvami, a díky širokému rozsahu citlivosti

Mechanická závěrka s rychlostí 1/6000 s a režim sériového fotografování rychlostí 8,6 sn/s jsou jistotou, že nikdy nepropásnete nic důležitého, dokonce ani rekordní sprint Usaina Bolta. Systém automatického ostřeníHybrid Auto Focus pro změnuposkytuje rychlou a přesnou fázovou detekci a detekci kontrastu, a který jediným stiskem tlačítka umožní dosáhnout vysoce kvalitních fotografických výsledků.

(DI) NX300_011_Dynamic06_white_zive.jpgAMOLED s úhlopříčkou 84 mmzpříjemní jak pořizování, tak i následné prohlížení fotografií či přehrávání videa. Ovládání je pomocí hybridní dotykové obrazovky a manuálního pěticestného tlačítkového rozhraní snadné a intuitivní. Jako je Usain Bolt bezkonkurenční běžec, ve své kategorii je jedinečný i fotoaparát. PomocíNX300 s 2D/3D objektivem s ohniskovou vzdáleností 45 mmpořídíte běžné fotografie a poprvé i videonahrávky ve 3D v rozlišení Full HD/1080p.

NX300 brown with 18-55 and 45_zive.jpgNX300 nezapomíná ani na společné prožitky z fotografování. Pokud se Vám poštěstí se setkat třeba s Usainem Boltem nebo prožít jakoukoli výjimečnou chvíli, můžete své zážitky ihned sdílet s přáteli. Wi-Fi konektivita fotoaparátu totiž umožňuje okamžitě a bezpečně přenášet oblíbené fotografie. Stačí, když si jednoduše do svého chytrého telefonu nebo tabletu stáhnete aplikaci Samsung SMART CAMERA.

Více informací naleznete na www.samsung.cz

Další článek: AMD prý chystá osmijádrový procesor FX taktovaný na 5 GHz

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,