Nový Firefox 3.5.3: opraveno 43 chyb

Mozilla vydala další plánovanou aktualizaci pro svůj webový prohlížeč Firefox 3.5. Aktualizace povyšuje Firefox na verzi 3.5.3 a přináší 43 oprav. Čtyři opravy jsou bezpečnostní, tři z nich jsou označené jako kritické. S aktualizací na novou verzi byste proto neměli dlouho otálet.

Vývojáři opět trochu zvýšili stabilitu Firefoxu a opravili několik chyb způsobující úniky paměti. Přehled bezpečnostních chyb naleznete na oficiálních stránkách. Kompletní seznam oprav pak na stránkách Mozilly.

V případě, že ještě setrváváte u starší verze Firefoxu 3.0, tak i pro vás si Mozilla přichystala aktualizaci na verzi 3.0.14. Seznam opravených bezpečnostních chyb je dost podobný seznamu Firefoxu 3.5.3.

Pokud používáte Firefox 3.5.2 nebo starší, je vysoce doporučeno provést aktualizaci na tuto nejnovější verzi. Máte-li aktivované automatické aktualizace, bude vám v příštích čtyřiceti osmi hodinách nabídnuto stažení nové verze.

Českou verzi Firefoxu 3.5.3 pro operační systémy Linux a Mac OS X můžete také stahovat z oficiálních stránek Mozilly. Verzi pro Microsoft Windows stahujte z naší GigaManie.

stáhnout program Firefox 3.0.18 Licence: freeware, 7,0 MB
Autor: Mozilla Corporation
Web programu: www.mozilla.com


stáhnout program Firefox 3.0.14 Licence: open source, 7,0 MB
Autor: Mozilla Corporation
Web programu: www.mozilla.com


Diskuze (18) Další článek: Kalendář: český program pro efektivní plánování

Témata článku: , , , , , , ,