Nový Acronis True Image Home 2010 nabízí nepřetržité zálohování

Acronis dnes na trh uvedl novou verzi True Image Home 2010 pro zálohování a obnovu dat. True Image zvládne zálohovat vybrané složky a soubory třeba na další disk nebo síťové úložiště, zvládne ale vytvořit i zálohu celého disku s čerstvě nainstalovaným systémem, ze které pak můžete znovu vše obnovit bez zdlouhavé instalace. Takové zálohy nakonec můžete i virtualizovat, True Image totiž umí záložní soubor převést na virtualizační obraz VHD.

Z hlavních novinek verze 2010 stojí za zmínku funkce Acronis Nonstop Backup, která neustále provádí inkrementální zálohy – body obnovy, ke kterým se můžete zpětně vrátit. True Image Home umí zálohovat do lokálního souboru, na výměnné médium nebo do sítě třeba na domácí NAS úložiště. Ve verzi 2010 přibyla také možnost zálohy na webové úložiště Acronis Online Backup. 

acronis1.png acronis2.png acronis3.png
True Image Home je známé především svou uživatelskou přívětivostí

Nový True Image vyzkoušíme a brzy se můžete na Živě.cz těšit na podrobnější recenzi. Zatím jen anglická verze 2010 vás přijde na 1 348 korun včetně DPH. A platí se také za zálohu na webové úložiště. Pokud tedy budete chtít používat funkci Online Backup, připravte se na měsíční paušál 4,49 eur, za který získáte 25GB kapacitu.

Diskuze (28) Další článek: Živě T-10: 3dfx Voodoo je tu stále s námi

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,