Mapy.cz | Microsoft Store | Seznam.cz

Nová aplikace Mapy.cz zamířila do Microsoft Store, podporuje i offline režim

Seznamácké Mapy.cz dnes představily novou aplikaci pro počítače a tablety se systémem Windows 10. Ta oproti webové verzi přináší podporu offline režimu, podobně jako mobilní verze pro iOS a Android. Aplikace je ke stažení zdarma na Microsoft Store.

Krom podpory offline map zvládne plánování tras, výletů, zobrazí Panoramu a téměř všechny další informace, na které jste zvyklí z jiných platforem. Zatím ale postrádá možnost přihlášení se k Seznam účtu a synchronizaci batůžku. Novinka navazuje na nedávné představení turistických offline map pro celý svět a samostatnou aplikaci Windy Maps zaměřenou na zahraniční uživatele.

Snímek obrazovky (95).pngSnímek obrazovky (102).jpg
Nová aplikace Mapy.cz od Seznamu a předinstalované Windows Mapy od Microsoftu. Obě umí offline režim, Mapy.cz ale jako vždy vynikají turistickými podklady.

Na Windows 10 se stanou přímou konkurencí map od Microsoftu, ten totiž poskytuje svou vestavěnou aplikaci Windows Mapy, která má offline režim zabudovaný přímo v systému a také je možné si stáhnout podklady pro celý svět. Oproti Seznam Mapám ale postrádají turistické podklady a podrobné lokální informace.

Aplikace Mapy.cz je ke stažení na Microsoft Store.

Jaké mapy jsou lepší? Od Seznamu, nebo od Googlu?

Diskuze (2) Další článek: Odhalená tajemství USA: Video s UFO a vzorky mimozemských slitin

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,