Bulvár a vtípky | Neuronová síť

Svlékací neuronka Pornpen má hromadu novinek a vydělává. Dalším velkým krokem jsou nahatá AI videa

Oživeno 4. dubna 2023: „Sprosťácká neuronka“ Pornpen.ai je ukázkovým příkladem toho, jak se na AI založené experimenty mění v životaschopné produkty. Provozovatelé tvrdí, že mají 10 tisíc platících uživatelů.

Co je nutí platit téměř pětistovku měsíčně za statické obrázky ve světě, kde existuje Pornhub a další bezplatné služby nabízející nepřeberné množství pohyblivých obrázků? Patrně protože Pornpen umožňuje vygenerovat něco unikátního, na přání, přesně podle preferencí…

A jako každá komerční služba, také Pornpen potřebuje impulsy – důvody ozvat se svým uživatelům, tedy novinky. Jako dobrý přehled poslouží oficiální twitterový účet @pornpen_ai. Nedávno jsme psali o selektivních úpravách vygenerovaného obrázku – prostě upozorníte neuronku na místa, která se nepovedla a ona je předělá.

FoioNy2acAAYtcc.jpg
Ukažte na místa, která chcete vylepšit a neuronka je udělá jinak

Velkým trumfem Pornpen.ai je oblečení, které jen jemně dráždí city (na rozdíl od všudypřítomného explicitního porna), a tak stále přibývají nové druhy spodků i svršků. Vývojáři přidali styly uhel, akvarel, komiks a 3D pro ty, kteří mají radši zasněné obrázky, ale také režim Realistic, pro ty, kdo chtějí hnát představivost až na samou hranu.

FqH-KeuaAAEFu4u.jpg
Skutečná, nebo vygenerovaná? Pornpen chce být lepší než realita. 

Zlepšily se renderovací algoritmy pro generování finálních obrázků v plném rozlišení. Jednou se tvůrci zaměří na texturu kůže různých barev, jindy zase přidají nová pozadí scén – nejžádanější prý je nákupní centrum, koho by to napadlo? Z výsledků je také vidět, že vývojáři stále častěji vychází vstříc různým fetiším a umožňují posouvat generované scény dále směrem k fantasy pornu.

FpZOeY4aUAATLkR.jpg
Uživatele evidentně láká představa zasadit své fantazie do zvela běžného a veřejného prostředí. Nejžádanější je nákupní centrum...

Dalším z velkých mezníků má být generování AI porno videí. Nicméně vypadá to, že si tvůrci ukousli větší sousto, než čekali. Už v lednu slíbili první ukázku na „příští týden“. Trvalo to podstatně déle a i dnes jsou krátké klipy vystavené na Discordu podobně úsměvné, jako první obrázky generované v létě 2022. Můžeme i zde očekávat podobně rychlý progres?

Fnp06qXaYAA_WfS.jpgFnp2sonaEAIC4w_.jpgFnp2ufoaIAMfcPw.jpg
Nové jsou také skupinky. 
Diskuze (78) Další článek: AI vám pomůže i s tvorbou poznámek. Microsoft ukázal, jak Copilot změní práci v OneNotu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,