Netbooky: Poraďte ostatním

Do Computeru 4/10 právě dokončujeme velký srovnávací test netbooků, ke kterým jsme pro přímé porovnání přidali i zástupce levných subnotebooků. Už teď můžeme prozradit, že výsledky jsou velmi zajímavé, abychom ale vše učinili ještě praktičtějším, chceme do tématu netbooků zapojit i vás, naše čtenáře.

 Netbooky kdysi vznikly jako levná zařízení, která mělá sloužit jen k jednoduchým úkolům: jako je čtení mailů a prohlížení webu. Uživatelé si ale nenáročné stroje zamilovali a často jim slouží v nečekaných rolích. To sebou bohužel nese i občasné zklamání - v případech, kdy kupující od strojů založených (dnes téměř výhradně) na slabém procesoru Atom očekávají totéž, co od notebooků.

Pokud mezi uživatele netbooků patříte/patřili jste/hodláte patřit, poraďte ostatním a napište vaše praktické zkušenosti i očekávání, Zajímá nás především:

  • k čemu netbook reálně využíváte
  • jak je to s výdrží vašeho modelu
  • jak se díváte na netbook ve srovnání s ostatními počítači
  • podle čeho jste si netbook vybrali
  • a cokoliv dalšího, co vás napadne

netbook.JPG

Nejzajímavější a nejužitečnější příspěvky jako vždy otiskneme, hlasovat můžete i v anketě, která s tématem voně souvisí.

Časopis Computer

V Computeru každý měsíc najdete nejdůležitější informace ze světa počítačů, technologií a internetu. Dva důkladné srovnávací testy odhalí a ocení ty nejlepší produkty na trhu. Praktické tipy a triky vyřeší nejčastější problémy s počítači i telefony. Podrobné návody a tipy vám pomohou využít technologie v každodenním životě.

001.jpg

Časopis za nejvýhodnější cenu získáte na iKiosku. Můžete si vybrat mezi tištěnou a elektronickou verzí.

Doporučujeme také speciální vydání Nejlepší návody, tipy a aplikace pro mobily. Jak si s Androidem usnadnit život.

Diskuze (51) Další článek: Nová Miranda IM 0.8.15 vylepšuje podporu pro Facebook

Témata článku: , , , , , , , , , ,