Největší česká stopa na CES 2014: aplikace Fripito

Americký veletrh spotřební elektroniky CES nikdy nebyl tím, kam by se čeští tvůrci nějak ve velkém vrhali. Ne že by nechtěli, ale cesta i samotná účast jsou dost drahé záležitosti. A tak jedinou firmou, která měla v databázi pod kolonkou „country“ vyplněno „Czech republic“ byl Euro Audio Team, výrobce gramofonů a elektronek pro audiofily. Nicméně dá se tu zviditelnit i jinak a bez fyzických produktů, což dokázala aplikace Fripito.

Součástí CESu byla i akce Appnation IV, dvoudenní konference věnovaná mobilním aplikacím a vývoji, svým rozsahem údajně největší v USA. V rámci Appnation probíhá mimo jiné přehlídka nových inovativních aplikací a ocenění těch nejlepších. A právě zde uspěl český tvůrce, fotograf Jan Březina, když se svou novou aplikací Fripito vyhrál jednu z kategorií.

718598351 
Appnation je akce plná zajímavých aplikací i speakerů

Fripito je aplikace pro ty, kteří rádi fotí na cestách a chtějí si dovézt co nejhezčí obrázky. Poradí místa, odkud jsou pořizovány nejlepší fotografie, stejně tak roční i denní dobu, kdy je nejlepší se na dané místo vydat. Dále se dozvíte vše důležité o okolí a můžete si díky aplikaci naplánovat celý fotografický výlet. 

6748045 
Fripito je aplikace pro cestující fotografy
Diskuze (9) Další článek: Oracle koupil další firmu, vyfoukl jí Facebooku a Adobe

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,