Nejparádnější notebookové novinky od HP na vlastní oči [CES]

HP si na letošní CES připravilo několik notebookových „špeků“, dva nejzajímavější kousky jsou jednoznačně HP EliteBook Folio a nový HP Spectre X360 s OLED displejem. Oba jsou to luxusní přenosné počítače s ultratenkým profilem, kvalitními materiály a obdivuhodnou výbavou. Jak působí v reálu? Podívejte se na první dojmy.

HP EliteBook Folio: Po vzoru MacBooku

Tento notebook je reakcí HP na loňskou novinku od Applu. Po novém MacBooku obkoukalo HP EliteBook Folio základní parametry, jako je tenké hliníkové tělo, dvanáctipalcový displej a procesor Core M. Nechyb ale dvojice USB-C konektorů a dotykový 4K displej.

Více v samostatném článku:

HP Spectre x360: Přetáčecí luxus s OLED

Model Spectre x360 už je na trhu zažitý, ale přichází s výrazným upgradem. Ten se týká nejen nového barevného provedení, ale především výbavy. Ta nově může obsahovat i OLED displej s rozlišením 2 560 × 1440 bodů. Po Lenovu Yoga je to už druhý kousek s tímto displejem a jeden půjdeme ještě omrknout k Samsungu. OLED displeje v noteboocích či tabletech s Windows zjevně budou trendem tohoto roku, ale zatím to bude značně drahá záležitost.

Více v samostatném článku:

Diskuze (7) Další článek: Chytré nářadí Black and Decker můžete zamknout na dálku [CES]

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,