Logitech | Myši | Ergonomie

Parádní trackball ve slevě. Logitech MX Ergo teď koupíte jen za 1799 Kč

Chcete-li ergonomickou „nemyš“, která uleví vašemu zápěstí, výborný trackball Logitech MX Ergo zlevnil na 1799 Kč. Za tuto cenu jej po zadání slevového kódu SLEVOTECH nabízí CZC.cz. Levnější za celou historii byl jen jednou, obvyklá nejnižší cena je od dvou tisíc.

MX Ergo je na trhu již pět let, trackballům se už věnuje jen málo výrobců a novinek je poskrovnu. Věk se na tomto modelu od Logitechu podepsal snad jen tím, že se nabíjí přes microUSB, nikoliv oboustranný konektor USB-C. Vzhledem k výdrži až čtyři měsíce však ten snížený komfort nebude tolik vadit.

Trackball má osm tlačítek (šest programovatelných), kolečko a pochopitelně i kuličku, kterou hýbete palcem na místo toho, abyste šoupali celým zařízením po stole. K počítači se připojuje přes Bluetooth nebo USB dongle Unifying. Hlavním tahákem MX Erga je funkce naklápění, trackball lze v rozsahu 0 až 20 stupňů naklonit tak, že se bude tvářit trochu jako vertikální myš.


Logitech MX ERGO Wireless Trackball 910-005179


Diskuze (8) Další článek: Země má novou nejbližší černou díru. Je za rohem, pouze 1550 světelných let daleko

Když navštívíte internetový obchod přes náš katalog zboží, Živě za to může získat provizi. Službu Zboží Živě provozujeme ve spolupráci s Heureka.cz.

Témata článku: , , , , , , , , , , , ,