PDF reader a editor: Nejlepší programy pro tvorbu, editaci a konverzi PDF

PDF je i přes značné pokroky kancelářských balíků pro mnoho uživatelů stále formát, s nímž se jim špatně pracuje, který se obtížně upravuje, problematicky vytváří či konvertuje. Které programy jsou k tomu účelu ty nejlepší?

Úvod

S pomocí našich čtenářů diskutujících na fóru Živě.cz jsme pro vás vybrali několik tipů na software, s nímž je práce s PDF snadná, efektivní a rychlá. Vybírali jsme co nejpestřejší škálu nástrojů o různých funkcích, které zaujmou jak méně zkušené uživatele, tak ty náročné a pokročilé.

Nepřehlédněte novější článek na stejné téma:

Dobrou zprávou pro mnoho uživatelů jistě je, že v řadě rozšířených kancelářských balíků lze nyní velice efektivně do PDF nejen ukládat, ale rovněž dokumenty v tomto formátu základně upravovat. Existují ovšem hlasy, že takováto práce není kvalitativně na dobré úrovni a je potřeba speciálních programů. Dostane se tedy i na ně.

Většinu dále uvedeného softwaru, který jsme sem zařadili na doporučení diskutujících, můžete okamžitě stáhnout, vyzkoušet a často také plně užívat zcela zdarma. Kvůli některým programům ovšem budete muset stejně sáhnout do peněženky.

Diskuze (38) Další článek: Týden Živě 249: Internetová doména není vaše

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,