Nejlepší programy pro optimalizaci a čištění Windows

S čištěním zaneřáděného systému od dlouhodobějšího používání vám pomohou aplikace pro optimalizaci, které jedním kliknutím zbaví systém přebytečných souborů a dají mu druhý dech.

Přehledný a snadno obsluhovatelný program pro úplné odstranění softwaru, který chceme odinstalovat. V horním panelu lze přepínat mezi jednotlivými funkcemi programu. Mimo úplnou odinstalaci nabízí rovněž správu programů spouštěných po spuštění nebo mazání nepotřebných souborů. Užitečná je taky sekce sdružující systémové nástroje a pomocí kliknutí vás na ně odkáže.

obr/Revo.jpg
Odinstalací vás provede průvodce a pokud mají být odstraněny soubory, vždy se dotáže a dá na výběr ze seznamu nalezených dat.

Program zdarma umožňuje všechny výše popsané funkce. Za poplatek v přepočtu cca 800 Kč (nyní v akci za 400 Kč) můžete mít rozšířenou PRO verzi, která používá například dokonalejší algoritmus pro vyhledávání přebytečných souborů, zaručuje doživotní aktualizace a obsahuje další vylepšení. Paaaja obecně nedoporučuje programy na čištění operačního systému, ale Revo Uninstaller pro úplnou odinstalaci již nepotřebného programu doporučit může.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,