Nejlepší programy pro ladění a údržbu Windows 8

Windows 8 už jsou zde nějakou dobu. Přinesly s sebou řadu vylepšení, úprav i kontroverzí. Hledáme ty nejlepší aplikace, které se specializují na úpravy, ladění a také údržbu systému.
Kapitoly článku

Wise Disk Cleaner a Wise Registry Cleaner

Notoricky známé produkty s názvem Wise nabízejí celou řadu různých čistících nástrojů, které jsou typické dobrými funkcemi, přívětivým uživatelským prostředím a také svou nízkou cenou. Jak Wise Disk Cleaner určený k pročištění pevného disku, tak Wise Registry Cleaner pro údržbu registru Windows si vysloužili podporu čtenáře x-rated.

wise-disk.png

Ten oceňuje zejména možnost spuštění aplikací bez jejich instalace, takže nemá obavy o znečištění systému. Wise Disk Cleaner je program pro odstranění dočasných, nepotřebných či zbytečných souborů. Je jednoduše ovladatelný, bezplatný a dokonce v českém jazyce. V několika krokovém průvodci označíte typy souborů určených k vymazání dle formátu, stáří atd. Dále pročistíte cookies, historii a aktualizace.

wise-registry.png

Také Wise Registry Cleaner nabízí velmi jednoduché uživatelské rozhraní, jehož ovládání nebude méně zkušeným uživatelům činit žádný problém. Ocenit je třeba, že Při opravě je automaticky vytvářena záložní kopie mazaných položek. V případě, že některý program přestane fungovat podle vašich představ, případně začnou být se systémem nějaké jiné problémy, můžete tuto záložní kopii využít.

Stáhnout Wise Disk Cleaner, bezplatný (1 MB)

Stáhnout Wise Registry Cleaner, bezplatný (2 MB)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,