Nejlepší programy pro ladění a údržbu Windows 8

Windows 8 už jsou zde nějakou dobu. Přinesly s sebou řadu vylepšení, úprav i kontroverzí. Hledáme ty nejlepší aplikace, které se specializují na úpravy, ladění a také údržbu systému.

Revo Uninstaller

Pro údržbu počítače je vhodné správně odinstalovat již jednou instalovaný software. Ten totiž po sobě může zanechávat (a často také zanechává) zbytky všude možně po systému. Revo Uninstaller je aplikace určená k pokročilému, úplnému a bezpečnému odinstalování softwaru ve Windows. Lze si přitom navolit čtyři úrovně odinstalace.

revo1.png

Navíc zvládá také čištění po nedokonale či nekompletně provedeném odstranění softwaru, dále zabránění nechtěnému startu vybraným aplikacím i vymazání stop ve webovém prohlížeči a aplikacích MS Office. Disponuje rovněž možnostmi automatických čištění dle nastavených časových intervalů. To vše provádí zdarma a s kvalitní českou lokalizací.

revo2.png

Jako doplněk zde naleznete funkci pro bezpečné a nevratné mazání vybraných dat. Program na fóru (krom výše zmíněného CCleaneru) doporučil čtenář kuki89, který jej pravidelně na odinstalování softwaru používá.

Stáhnout Revo Uninstaller, bezplatný (2,5 MB)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,