Nejlepší programy pro ladění a údržbu Windows 8

Windows 8 už jsou zde nějakou dobu. Přinesly s sebou řadu vylepšení, úprav i kontroverzí. Hledáme ty nejlepší aplikace, které se specializují na úpravy, ladění a také údržbu systému.

AdwCleaner

Tento méně známý, ale zato velice účinný, jednoduchý a bezplatný nástroj je určený k odstraňování adwaru a dalších nežádoucích programů, které se vám dostanou do počítače s instalací jiného softwaru. Zbavíte se tak nejrůznějších nástrojových lišt, programů měnících domovskou stránku v prohlížeči apod.

adw.gif

Funguje od Windows XP výše, přičemž nemůže chybět ani podpora Windows 8 v 32 i v 64 bitové verzi. Styl práce s aplikací je přitom velice jednoduchý. Stisknete tlačítko pro vyhledávání a nalezené adwary můžete následně nechat odinstalovat či rovnou smazat. Vše jednoduše, bez žádných zbytečných serepetiček.

Program na fóru doporučil maxXx1. Toho nebaví ručně měnit zpět vyhledávací službu v prohlížeči pokaždé, kdy mu ji nějaký nainstalovaný program či doplněk svévolně změní. Oproti tomu nepociťuje potřebu využívat např. CCleaner, protože ve Windows 8 čištění systému pomocí nativního nástroje funguje dobře.

Stáhnout AdwCleaner, bezplatný

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,