Nejlepší programy pro domácí mixování hudby

Chcete si vytvořit vlastní hudební set, spojit několik skladeb či vytvořit podklad pro video, ale profesionální audio software je na vás drahý a složitý? Vyberte něco na doma.

Tvorba hudebních kompilátů, DJských setů a dalších věcí, aniž by finanční či znalostní náročnost takového softwaru přesahovaly možnosti běžného domácího uživatele. Tento požadavek na vhodné softwarové tipy jsme zadali do diskuzního fóra na Živě.cz s cílem připravit pro vás výčet těch nejlepších a nejčastěji doporučovaných programů.

Doporučení čtenářů stejně jako na jejich základě připravená nabídka jsou velice pestré, takže máte rozhodně z čeho vybírat. Naleznete zde jak programy placené, tak bezplatné, jak náročnější, tak ty pro úplné začátečníky. Který je podle vás ten nejlepší?

Mixcraft

Mixcraft patří mezi ty pokročilejší programy z dnešní nabídky. Je určený k pořizování vysoce kvalitního záznamu a jeho následnému zpracování, mixování a úpravám, přičemž si za tento fakt musíte připlatit. Nejedná se ovšem o nikterak kriminální cenu, takže je dostupný i domácnostem.

mixcraft.png

Obsahuje celou řadu nástrojů, filtrů, přes 3 000 efektů, zvukových smyček a stylů. Navzdory své funkční bohatosti disponuje Mixcraft jednoduchým a rychlým ovládáním, takže pohyb v programu je do značné míry intuitivní. Program v diskuzi silně doporučuje čtenář Bummer, podle nějž cena není vysoká a přitom aplikace nabízí velkou škálu rozsáhlou databázi samplů.

Diskuze (23) Další článek: Dell XPS 18: velký tablet a počítač v monitoru se předvádí na videu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,