Nejlepší programy na práci s hesly

Počítačová bezpečnost je stále důležitější, stejně jako ochrana citlivých údajů. Jaký software je ten nejlepší pro práci s hesly, jejich generování, správu či bezpečné uchovávání?
Kapitoly článku

Sticky Password

Nástroj pro správu hesel a automatické vyplňování online formulářů, který generuje silná hesla a bezpečně je ukládá, chrání před krádeží identity, phishingem a keyloggery (nabídkou virtuální klávesnice) a zabezpečuje uložená hesla a privátní údaje šifrovacími algoritmy. To je populární Sticky Password české provenience.

sticky1.jpeg

Program se sám zálohuje, jeho ovládání je snadné prostřednictvím jediného tlačítka přidaného do webového prohlížeče a na cesty máte k dispozici přenositelnou verzi pro flashku. Na fóru jej chválí především gabess, kterému vyhovuje synchronizace s verzemi pro iOS a Android, přičemž se nebojí ani placené licence, kterou si dle svých slov každý může zvolit podle vlastních potřeb.

stick2.png

Lze totiž zakoupit jak nesynchronizační a časově neomezenou verzi, tak synchronizační na jeden rok zahrnující podporu mobilních platforem. Více uživatelů si již zaplatí násobky této částky.

Stáhnout Sticky Password, placený

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,