Nejlepší programy a rozšíření pro Skype

Je něco, co vám ve funkčnosti Skypu chybí? Můžete to najít u externích programů či ve Skypem nabízených aplikacích. Přinášíme vám tipy na ty nejoblíbenější, nejstahovanější a nejzajímavější.
Kapitoly článku

Ursa Spell Checker

Tento program sloužící ke kontrole pravopisu a gramatiky během textové komunikace na Skypu byl doporučen na našem diskuzním fóru čtenářem s přezdívkou Giks. Ten sice upozorňuje na skutečnost, že se jedná o placený software, ale jedním dechem dodává, že jej lze užívat (testovat) neomezeně dlouhou dobu bez zakoupení licence.

ursa1.jpg

Komu se ale program zalíbí, ten může tvůrcům zaplatit necelých 10 dolarů za aktivační kód a zbavit se tak nepohodlného ručního zapínání doplňku a dostát tak podmínkám licence. Kromě očekávatelné angličtiny program opravuje psaný jazyk v mnoha řečech světa (celkem 90), přičemž mezi nimi nechybí ani čeština, i když rozhraní a nastavení aplikace českou lokalizaci nemá.

ursa2.jpg

Jak ale píše Giks, o program se vůbec starat nemusíte, takže tato skutečnost ničemu nevadí. Celé to přitom funguje velice jednoduše. V okně Skypu při psaní jsou chyby, překlepy apod. podtrhávány a kliknete-li na problémové slovo pravým myšítkem, nabídne vám program podle něj správné slovo ze slovníku jako opravu.

Stáhnout Ursa Spell Checker, placený (940 kB)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,