Nejlepší programy a rozšíření pro Skype

Je něco, co vám ve funkčnosti Skypu chybí? Můžete to najít u externích programů či ve Skypem nabízených aplikacích. Přinášíme vám tipy na ty nejoblíbenější, nejstahovanější a nejzajímavější.

SkyRemote

Tento pro leckoho velice užitečný program slouží k hromadnému sdílení plochy počítače s kontakty ve Skypu. Ovládání aplikace je i přes absenci češtiny jednoduché a intuitivní. Umožňuje vám nabídnout sdílení vaší plochy s dalšími uživateli, resp. pracovat na plochách jiných lidí včetně kontroly myši, klávesnice a schránky, a to vše simultánně s více uživateli zároveň.

skyremote.png

Pro případ horšího připojení se dá nastavit kvalita přenosu dat (úroveň barevné hloubky, rozlišení, komprese). Celý tento proces a práci na sdílené ploše lze nahrávat jako video do formátu AVI. Takovéto sdílení plochy skrze Skype je mnohem jednoduší a uživatelsky přívětivější, než využití některých jiných náročnějších a specializovanějších programů.

skyremote2.png

Jedná se tak o řešení určené spíše pro méně zkušené a znalé uživatele, kteří se mohou takto propojit jen za pomoci dvou kliků myši. A to vše zcela zdarma.

Stáhnout SkyRemote, bezplatný (5,5 MB)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,