Nejlepší program pro sledování lokální sítě

Sledování síťového provozu, připojených uživatelů či způsobu komunikace a analyzování protokolů. To vše lze provádět snadno za pomoci specializovaných nástrojů Vybrali jste nám ty nejlepší.

NetWorx

NetWorx je také velice populární nástroj pro monitorování toků dat v síti, a to jak pro příchozí, tak i pro odchozí. Sledování provozu je možné v přímo v reálném čase prostřednictvím numerického či grafického zobrazení. S NetWorx se dá zjišťovat rychlost připojení, jaké služby jsou spuštěny a kam se připojují i chování jednotlivých uživatelů.

networx.gif

Díky programu se hlavně dostanete k detailním statistikám, díky nimž se dají vyhodnotit chyby na síti i podezřelé chování nejrůznějších malware. NetWorx nabízí mnoho nastavení včetně vizuálního a zvukového upozornění. Spíše než o analyzátor se jedná o pokročilý monitorovací nástroj.

Zastáncem programu diskutující s přezdívkou L – Core, který aplikaci používá trvale. Díky jejímu malému nároku na systémové prostředky je to bez problému možné a poskytnuté statistiky tak budou skutečně detailní a dlouhodobé.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,