Nejlepší program pro sledování a ovlivnění teploty PC

Sledování teploty procesoru, pevného disku nebo vnitřku počítače obecně a případnou její úpravu lze zajistit pomocí nejrůznějších nástrojů. Seznam těch nejlepších vám teď nabízíme.

V momentě, kdy máte problémy s přehříváním počítače při vyšších výkonech, hodí se mít dostatek informací o tom, za jakých podmínek a kde k němu dochází.

Pozor: Čtete poměrně starý článek. I tak v něm najdete užitečné rady, podívejte se ale také ještě na jeho novější verzi:

Využít můžete také nástrojů pro regulaci větráčků, čímž lze teplotu za vytyčených podmínek upravovat. Monitorovacích a regulačních aplikací je dlouhá řada. Zeptali jsme se proto na fóru Živě.cz, jaké jsou ty nejlepší, které je vhodné ostatním čtenářům nabídnout.

Z tipů, které diskutující spolu s argumenty dodali, jsme pro vás připravili výběr těch nejčastěji zmiňovaných a doporučovaných programů. Naleznete zde jak komplexní produkty pro sledování celkového výkonu počítače a jeho hardwaru, tak úzce zaměřené aplikace určené k dílčím činnostem monitoringu teploty či úpravy otáček větráku.

Klikněte na šipku:

Diskuze (20) Další článek: Umění mezi webem a zemí

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,