Nejlepší nástroje pro správu souborů

Práce s daty, jejich přesunování, mazání či odesílání mimo počítač a mnoho dalšího jsou každodenní úkony běžného uživatele. Jaký nástroj k tomu použít, aby byla práce co nejefektivnější?

Total Commander

Notoricky známý a masově rozšířený Total Commander je dlouhodobě považován za lídra pomyslného trhu souborových správců. Funkčně bohatý, stále vyvíjený a na fóru masivně podporovaný Total Commander je podle mnoha čtenářů tím nejlepším, co lze pro práci se soubory, archivy a dalšími daty používat.

total.png

Total Commander má tak silnou pozici na trhu, že bývá často vzorem pro alternativní aplikace, které se inspirují jeho ovládáním, vzhledem i funkcemi. Nevadí ani jeho placená licence, protože ta je doživotní. Malá počáteční investice tak uživatele odmění roky kvalitních služeb.

Program na několika počítačích za jeden nákup licence používá diskutující fatman, podle nějž Průzkumník ve Windows stačí jen na základní operace. Na hromadné označování podle kritérií, přejmenování, kopírování do fronty a další je ale podle něj Total Commander tou správnou volbou.

 Stáhnout Total Commander, placený

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,