Nejlepší nástroje pro sledování Twitteru v počítači

Sledování Twitteru prostřednictvím webového rozhraní na počítači není moc praktické. Naštěstí existuje řada aplikací, které vás o dění na Twitteru informují online.

TwInbox

Další nástroj, který je opět z jiného těsta než všechny výše uvedené. Jedná se totiž o doplněk, který se instaluje do e-mailového klienta Outlook. Nemusíte tak otevírat dva programy nebo webové rozhraní Twitteru, abyste byli informováni o dění ve světě. Umožňuje samozřejmě čtení a psaní příspěvků, uploadování obrázků, komunikaci s ostatními uživateli i zkracování URL pomocí bit.ly.

twinbox1.png

Velkou výhodou TwInboxu je sáhodlouhé archivování postů, v nichž lze následně vyhledávat, třídit je a spravovat úplně stejně, jako běžné e-maily. Je také možné seskupovat příspěvky podle témat či autorů, využívat grafů a statistik o vaší aktivitě v síti a automaticky řadit nové posty do připravených složek. Velkým plusem TwInboxu je schopnost využívat více Twitterových účtů zároveň.

twinbox2.png

To vše přitom můžete využívat zdarma a bez jakéhokoli omezení. Propagátorem pluginu na fóru byl uživatel s přezdívkou Sislik, který jej využívá na počítači, zatímco na mobilních zařízeních má oficiální twitterové aplikace.

Stáhnout TwInbox, bezplatný (1 MB)

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,