Nejlepší nástroj na práci s ID3 tagy

Hudební sbírka o velikosti mnoha desítek gigabajtů není u řady uživatelů ničím výjimečným. Pro pohodlné prohlížení a sledování přehrávané hudby je dobré mít správně vyplněné ID3 tagy.
Kapitoly článku

Tag&Rename

Tag&Rename byl rovněž často doporučovaným nástrojem, který si nese pověst kvalitního programu, ale za jeho služby je nutné jeho autorům platit. Pochopitelně zvládá jak manuální, tak automatické doplňování tagů ve všech hlavních komprimovaných i bezeztrátových hudebních formátech.

tag-renamer.png

Navíc dodává třeba texty k přehrávaným písním, hodnocení posluchačů či blbůstky typu označení nálady, v níž má být daná skladba pouštěna. Kromě ID3 tagů můžete pracovat také s názvy souborů a složek, synchronizovat verze tagů, tvořit playlisty a další věci.

tag-renamer2.png

S programem je spokojen např. M4Touch, který vychvaluje dobrou podporu formátů, nebo čtenář Pillowrecker, kterému ani nevadí nutnost platit za licenci. Podle něj se totiž investice do rychlosti, spolehlivosti, množství funkcí, provázanosti s databází i online obchody skutečně vyplatí.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,