Nejlepší doplňky pro Firefox dle čtenářů Živě.cz

Firefox patří mezi nejpopulárnější webové prohlížeče na světě. Disponuje širokou základnou fanoušků a vývojářů, kteří mu dodávají nejrůznější vylepšení. Která jsou ta nejlepší?

Zrychlení práce se Speed Dial, FireGestures a DownThemAll!

Velkou popularitu na fóru získaly ty doplňky, které různým způsobem zrychlují práci s prohlížečem a pohyb uživatele po internetu. Na samý úvod, protože se dotýká spuštění Firefoxu, lze zmínit doplněk s názvem Speed Dial, který zobrazuje na domácí záložce devět vámi vybraných stránek. Snadno tak můžete na takové webové stránky přistoupit.

speed.png

Stejně jako doplněk FireGestures jej doporučoval čtenář s přezdívkou silverkeeper. FireGestures je zase soubor funkcí, které umožňují ovládat prohlížeč gesty myší. Předem si definujete konkrétní pohyb v kombinaci se stisknutými tlačítky a díky tomu můžete rychle ovládat hlavní funkce prohlížeče, procházet historii, oblíbené položky a mnoho dalšího.

firegestures2.png
 

DownThemAll! je populární nástroj rozšiřující možnosti stahování dat z internetu skrze prostředí webového prohlížeče. Doplněk umožňuje stáhnutí více položek na jedno klepnutí. Snadno tak do počítače dostanete všechny obrázky nebo odkazované soubory z webové stránky. Využívá jej např. diskutující wiqix.

downthemall.png

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,