Nejlepší aplikace a služby pro záznam sportovních výkonů

  • Fitness aplikace umožní zaznamenat všechny sportovní aktivity
  • Nabízí také přehledy, které lze využít jako tréninkový deník
  • Pro běhání existují aplikace pro netradiční motivaci
Kapitoly článku

Sportování bez záznamu aktivit si mnoho lidí již nedokáže představit. Pro některé to může být motivace při porovnávání výkonů s kamarády, jiní si mohou díky tomu sestavovat tréninkové deníky. A pokud nechcete investovat do sporttesterů, bude vám k zaznamenání vašich sportovních výkonů smartphone s vhodnou aplikací.

Těch existuje poměrně velké množství, jen několik jich však nabízí ucelený systém, který umožní třeba podrobnější analýzu ve webovém rozhraní. Společně se čtenáři Živě jsme na fóru vybrali čtyři nejoblíbenějších a doplnili je o několik tipů na zajímavé fitness webové a mobilní aplikace.

Každý, kdo někdy se záznamem aktivit začal, se pravděpodobně také dostal do situace, kdy mu z nějakého důvodu přestala současná platforma vyhovovat nebo jej zaujala svými funkcemi konkurence. Jen málokomu by se však chtělo opustit aplikaci, v níž má uloženo třeba několik stovek zaznamenaných aktivit.

obrázek 095.jpg
Tapiriik

I pro tyhle případy však máme tip na aplikaci, která se postará o vzájemnou synchronizaci. Jmenuje se Tapiriik a umí automaticky sesynchronizovat obsah dvanácti fitness služeb. Jako bonus potom lze díky ní aktivity vyexportovat do formátu TCX a uložit do Dropboxu. To využijete u zbylých služeb, kde Tapiriik nenabízí automatickou synchronizaci.

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,