Na téma: už ani koruna nazmar!

Vyberte si z toho nejlepšího na GigaManii, co se podnikatelských i domácích financí a správy peněz týče.
 
Program slouží na evidenci příjmů a výdajů pro domácnosti, sledovaní vývoje akcií či investování. Poskytuje rychlý přehled o aktuálním stavu financí na účtech v různém období, člení podle kategorií či osob, disponuje přehlednými grafy (sloupcové i kruhové podle různých období), umožňuje export souborů a neinstaluje se. Jednoduše jej rozbalíte do jakéhokoli adresáře, takže jej můžete mít na flashce kdykoli s sebou.
 

RQ.png

Autor: Slavomír Svetlík
Velikost souboru: 697 kB
Operační systém: všechna Windows
Licence: freeware
 
Velice jednoduše zadáte programu částku, kterou si chcete půjčit, dobu, jakou jí budete splácet, a úrokovou sazbu, za kterou vám banka půjčí. Program pak vše sám vypočítá a vytvoří přehlednou tabulku, kde vám ve spolupráci s integrovaným kalendářem znázorní, kolik a kdy budete muset bance splatit. Nemůže ani chybět možnost si celý výpočet a rozpis vytisknout.
 

debt.png

Autor: Owl Consultants
Velikost souboru: 1,3 MB
Operační systém: všechna Windows
Licence: freeware
 
HomeFinance je freewarový program, který vám pomůže zorientovat se ve vašich financích. Zdoláte s ním DPH, úvěr, splátky, roční příjem, rodinný rozpočet a převod měny. Aplikace obsahuje i nápovědu. HomeFinance s vámi komunikuje česky, slovensky i anglicky. V této verzi jsou opraveny chyby, přidána možnost tisknutí výpočtů a jednoduchý instalátor programu.
 

homefinance.png

Autor: M-Softwares
Velikost souboru: 587 kB
Operační systém: všechna Windows
Licence: freeware

Kalkulačka výdělku 1.20
Na internetu existuje mnoho společností, které nabízejí peníze za klikání na reklamy a také provizi ze získaných uživatelů pro toto klikání. Právě tato provize je příčina vzniku mnoha stránek lákajících k registraci nového účtu u různých společností. Pro jednoduché spočítání možného výdělku je naprogramována tato kalkulačka. Je lokalizovaná do češtiny i angličtiny, tudíž by neměl být problém s porozuměním.
 

kalkulacka.png

Autor: swoh
Velikost souboru: 164 kB
Operační systém: všechna Windows
Licence: freeware
 
Program na výpočet mezd. V programu můžete prohlížet, exportovat i importovat vypočítaná data. Vytisknout si výplatní pásku. Pomocí programu ODBC můžete přenášet data do kancelářských programů (Word, Excel, Open Office). Můžete zadat a uložit data o zaměstnanci (jméno, adresa, časová mzda, příplatky, průměr atd.) a pak jen vybrat zaměstnance a do okna Výpočet mzdy se doplní automaticky všechny nutné údaje (jméno, časová mzda, průměr, příplatky). Můžete vkládat nové uživatele a přidělovat těmto uživatelům přidělovat práva k datům, objektům. Pro svůj provoz potřebuje provozní prostředí Winbase602 7.0, jež je integrováno do balíčku.

mzda.png

Autor: Cisak
Velikost souboru: 9,0 MB
Operační systém: Všechna Windows
Licence: shareware
 
Program svými službami pokrývá ekonomický chod malé a střední firmy účtující v soustavě jednoduchého účetnictví. Tento účel plní pomocí šesti modulů, ze kterých se program skládá. Program je díky svému variabilnímu nastavení vhodný pro plátce, ale i neplátce DPH.
 

fantozzi.png

Autor: Kamar Software
Velikost souboru: 7,6 MB
Operační systém: všechna Windows
Licence: shareware
 
Program pro výpočet úroků a poplatků z prodlení je určen pro všechny typy organizací a firem, zabývající se výpočty úroků z prodlení z obchodně - závazkových vztahů a poplatků z prodlení. Zcela jednoduché ovládání, které zvládne i naprostý začátečník, instalační i odinstalační program v češtině, k dispozici je i nápověda.

 

uroky.png

Autor: S.U.K. 
Velikost souboru: 2,0 MB
Operační systém: Windows 98, Windows 2000, Windows XP
Licence: shareware
 
Program je určený pro evidenci příjmů a výdajů celé domácnosti i každého jednotlivého člena. Mezi hlavní funkce programu patří Vytváření podrobných nebo zkrácených výpisů a jejich následný tisk, grafické znázornění finančního stavu v jednotlivých kategoriích, příjmů, výdajů v jednotlivých měsících roku, výpisy v časovém horizontu Sledování spotřeby paliva automobilů a vytváření s tím souvisejících statistik, sledování finanční "spotřeby" mobilního telefonu, osobní adresář, poznámky a plánovací kalendář na následující měsíc a mnoho dalšího. 
 

domaci.png

Autor: Michal Adámek            
Velikost souboru: 1,9 MB
Operační systém: všechna Windows
Licence: shareware
 
Jednoduchý finanční program určený ke sledování příjmů a výdajů, sledování spotřeb energií (voda, plyn, elektřina) atd. Program dále dokáže šifrovat databáze klíčem Blowfish 448 bitů generovat reporty včetně grafického znázornění tisknout položek či je exportovat do Excelu.
 

finance.png

Autor: Evidence.FBI.cz
Velikost souboru: 2,2 MB
Operační systém: všechna Windows
Licence: shareware
 
Tento program je určen pro drobné podnikatele a OSVČ, kteří vedou daňovou evidenci a nejsou plátci DPH. Program umožňuje vést peněžní deník, pro kontrolu, zdanitelných příjmů a daňově uznatelných výdajů, evidovat veškeré účetní doklady a udržovat seznam obchodních partnerů. Pracuje i s cizími měnami. Program je možné spouštět i z USB flashdisku, takže jej můžete mít kdykoli s sebou.
 

ucto-mini.png

Autor: Ivan Sivak - Software
Velikost souboru: 8,8 MB
Operační systém: všechna Windows
Licence: shareware
 

Co by vám nemělo uniknout

 

Název a verzeLicenceVelikostKategorie
ALO Video Converter  4.0.10shareware12,4 MBMultimedia
Power Video Converter  1.5.51.7shareware2,6 MBMultimedia
Plato Video To 3GP Converter  3.70shareware7,5 MBMultimedia
ALO CD & DVD Burner  4.2.2shareware4,0 MBMultimedia
Catalog Studio 2.0.0.0freeware3,3 MBOsobní a domácnost
1Click DVD Copy  5.4.0.5shareware3,0 MBMultimedia
SysSense 1.3.4freeware1,3 MBUtility a ostatní
FoldMonkey 1.63shareware1,8 MBUtility a ostatní
Peter's Flexible Renaming Kit  2.10freeware4,4 MBUtility a ostatní
Plato DVD to MP3 Ripper  6.80shareware3,7 MBMultimedia
Plato DVD Copy  7.74shareware2,0 MBMultimedia
ALO Audio CD Ripper  3.0.41shareware3,4 MBMultimedia
ALO Audio Center  3.0.83shareware19,9 MBMultimedia
Plato DVD Creator  3.79shareware7,0 MBMultimedia
Aurora MPEG To DVD Burner  5.1.8shareware8,4 MBMultimedia

 

Diskuze (1) Další článek: Lifebook S7210: dostupný profi notebook

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,