Na Facebooku lze konečně obchodovat !

Pomocí aplikace Click4Webstore lze na Facebooku založit a provozovat vlastní internetový obchod. Zdarma.

Facebook nelze v současné době prostě ignorovat. Tento sociální gigant neustále roste a stává se čím dáldůležitějším v boji o získání nových zákazníků mezi firemní klientelou. Doposud se firmy mohli maximálně soustředit na získání co nejvíce „Like - přátel“ pomocí různých slev a soutěží. Ale žádný jednoduchý nástroj, jak na Facebooku podnikat, zatím neexistoval.

Je Facebook vhodný k podnikání?

Na Facebooku mnohdy tráví jeho uživatelé veškerý svůj volný čas. Pro většinu z nich internet = Facebook, protože jde o prostředí, kterému věří a tráví v něm čas nejen v soukromí, ale často i v zaměstnání a na cestách. Proč těmto uživatelům nenabídnout možnost nákupu v prostředí, které znají a kterému důvěřují?

Firmy zpravidla nemají problém získávát nové fanoušky, spíše je pro ně otázka jak tento potenciál využít a zhodnotit jej ve svůj zisk. Pokud obchodníci přivedou fanoušky na své firemní Facebookové stránky, pak bohužel nemají vzhledem k absenci jakéhokoliv komerčního nástroje, možnost prodat své produkty přímo na Facebooku. Tedy, až do této chvíle...

Řešením je Click4Webstore = obchodování na Facebooku

Obr.“c4w_logo.png“ Rychle a snadno lze pouhým kliknutím do Facebooku přidat internetový obchod. Naplnit produkty, nastavit poštovné, obchodní podmínky, platební možnosti, přidat na záložku Facebooku a může se začít obchodovat. Funkčnost a správa eshopu je plně srovnatelná s klasickými internetovými obchody. Eshop Click4Webstore je 100% integrován do prostředí Facebooku, takže zákazníci zůstávájí po celou dobu obchodní transakce na Facebooku, ve „svém“ známém prostředí. Do eshopu na Facebooku lze případně snadno naimportovat produkty ze stávajících klasických eshopů provozovaných mimo Facebook. Eshop lze nainstalovat na firemní stránky nebo fanouškovské stránky (tedy ne na osobní profil). Jeho používání je v základní verzi zcela zdarma, nejsou zde ani žádná jiná funkční omezení.

Jak internetový obchod na Facebooku vypadá

Takto je Click4Webstore implementován na Facebook:

eshop.png

Takto vypadá administrace pro správu produktů a objednávek:

Admin.png

Postup a podmínky pro založení eshopu na Facebooku:

Instalaci eshopu lze provést jednoduše ze stránek www.click4webstore.com v 5 krocích:

  1. kliknout na tlačítko „založit eshop na Facebooku“ (na www.click4webstore.com)
  2. kliknutí způsobí přesměrování na stránky Facebooku, kde je po případném přihlášení ještě nutné odsouhlasit instalaci eshopu
  3. zobrazí se administrace eshopu, již implementovaná do Facebooku
  4. nyní lze provést vlastní přidání produktů, nastavení poštovného, doplnění textů atd.
  5. kliknutím na „Aktivovat Eshop“ je naplněný eshop přidán na Facebook jako nová záložka ... a je HOTOVO !

Cena založeného eshop Click4Webstore na Facebooku

  • založení ZDARMA
  • do 15 nabízených produktů, jsou veškeré služby ZDARMA
  • pro neomezený počet produktů lze objednat Prémium službu za 100 Kč + DPH / měsíčně

AKCE : Do konce března si můžete Prémium služby automaticky vyzkoušet zdarma a nabízet neomezený počet produktů v eshopu ZCELA ZDARMA.

Založte si vlastní eshop na Facebooku zde: www.click4webstore.com

Proč to nezkusit?

C4w.jpg

Další článek: Dell Inspiron Duo: zatočte si s displejem [videotest]

Témata článku: , , ,