PR články

Moderní pracovník je stále v pohybu a ví, co potřebuje

Reklama 1. února 2017
Vitamínové doplňky mohou nadělat víc škody než užitku
Fixní pracovní doba a fyzická přítomnost v kanceláři dnes již není nutností. Počítačové technologie umožňují značnou mobilitu a produkty od HP posouvají tento trend dále.

Zastánce klasické koncepce notebooku určitě osloví například model HP EliteBook 1040. Jedná se o vysoce kompaktní 14palcový ultrabook. Vepředu je pouze 15,9 mm tenký a s hmotností začínající na 1,49 kg ho v tašce na rameni sotva ucítíte. Jako pracovní notebook má ale mnohem víc co nabídnout. Díky nejnovějším procesorům Intel® Core™ i5 a i7 se nezadýchá při žádné práci, pohodlné psaní i potmě zaručí podsvícená klávesnice v plné velikosti a displeje až s rozlišením FHD (1920 x 1080) umožní vychutnat si každý detail obrazu. Některé konfigurace jsou zároveň vybaveny 3G modemem a SSD disky. Každý prodejce pak díky programu HP Top Config pomůže uživateli přizpůsobit konkrétní konfiguraci plně podle jeho představ, takže nemusí utrácet za něco, co nevyužije. Jako pracovní počítač dokáže také dobře zabezpečit důležitá data. Standardně je osazen čtečkou otisků prstů a čipových karet. Volitelně lze výbavu doplnit i technologií vPro pro vzdálenou správu. V HP počítali s tím, že se notebook hodně nacestuje. Jeho luxusně vyhlížející celokovové tělo je proto vyrobeno ze slitiny hořčíku a hliníku a pohromadě ho drží hliníkové panty. To zaručuje výbornou odolnost proti náhodným nárazům. Kdyby ale ani to nestačilo, vše jistí standardní tříletá záruka s možností rozšíření až na pět let.

Ti nejnáročnější mohou dát přednost raději alternativě v podobě dnes již legendární mobilní pracovní stanice HP ZBook Studio. Tento produkt určený především pro grafiky, designéry či architekty zvládne jakékoliv pracovní úkoly bez nejmenších problémů. Postarají se o to procesory Intel® CoreTM šesté generace nebo Intel® Xeon®, duální disková jednotka HP Z Turbo G2 s úložnou kapacitou až 2 TB a až 32 GB paměti ECC. Neznamená to ale, že by utrpěla její přenosnost. Titulem nejtenčí a nejlehčí plnohodnotné pracovní stanice se nehonosí pro nic za nic. Tloušťka pouhých 18 mm a kompaktní rozměry jdou ruku v ruce také s baterií o dlouhé životnosti. Díky tomu bude práce na cestách hračka. Neutrpěla tím naštěstí konektivita. Kromě dalších možností připojení má ZBook Studio hned dva, stále rozšířenější, multifunkční porty ThunderboltTM 3. Tento nadupaný stroj ale nemusí být parťákem jenom pro práci, ale i při odpočinku. Například při sledování filmů potěší volitelný dotykový displej HP DreamColor s rozlišením FHD, nebo dokonce 4K UHD a profesionální grafická karta střední třídy NVIDIA® Quadro®. I přes popsané parametry se ale nejedná o žádné monstrum, za které se při jednáních budete stydět. Naopak této pracovní stanici nechybí elegantní a velice líbivý styl.

Pokud Vás zaujaly možnosti mobilní kanceláře, vyplňte, prosím, tento formulář a získejte nabídku na míru.

Další článek: Vitamínové doplňky mohou nadělat víc škody než užitku

Témata článku: