Moderní bezplatné objednání taxi do 5 vteřin

(placená inzerce) Prosinec je plný horečných vánočních nákupů, firemních večírků a rodinných sešlostí. Přinášíme tip jak rychle, pohodlně a bez komplikací objednat vůz taxi.

Efektivní objednávání taxi je dnes možné nejen pro vlastníky chytrých telefonů, ale i jakéhokoliv zařízení, které disponuje připojením k internetu a internetovým prohlížečem. Největší pražská taxislužba AAA TAXI nabízí unikátní aplikaci napříč různými zařízeními pro rychlé, pohodlné a úsporné objednání vozů taxi.

Rychlé objednání

Uživatel těchto aplikací je schopen objednat taxi za 5 vteřin a přitom ušetřit na telefonním spojení. Nemusí totiž volat dispečerce, ani znát ulici. Aplikace automaticky rozpozná pozici uživatele podle signálu GPS, umístění WIFI či GSM buňky. Tu pak uživateli nabídne jako výchozí místo pro objednání a uživatel může rovnou objednávat.

AAA Taxi.png AAA Taxi.png
Objednávka

Sledování přijíždějícího vozu

Velmi zajímavou funkcí těchto aplikací je mapové zobrazení aktuální pozice přijíždějícího taxi. Tak má uživatel, společně s aktuálním časovým údajem dojezdu, jasný přehled o zbývajícím čase do příjezdu jeho vozu taxi. Následně, po upozornění na přistavení vozu, může uživatel skrze aplikaci komunikovat s řidičem, za jak dlouho se na sjednaném místo dostaví.

AAA Taxi.png
Sledování jízdy

Ověření ceny před objednáním

V případě, že uživatel zadá i cílové místo svojí cesty, aplikace mu zobrazí orientační cenu. Tak si může snadno ověřit cenu jako na dispečinku AAA TAXI na telefonním čísle 14014. Mimo ověření ceny, aplikace umožňují zvolit i požadavky na přistavený vůz, jako jsou například přeprava zvířete, nekuřák, limuzína, velkoprostorový vůz či jazyky, kterými řidič disponuje.

AAA Taxi.png
Odhad ceny před objednávkou

Široká dostupnost

Aplikace AAA TAXI jsou dostupné nejen na operační systémy Android a iOS (Apple), ale i na jakoukoliv další platformu disponující připojením k internetu a internetovým prohlížečem. Aplikaci tedy můžete použít na mobilních telefonech, tabletech, laptopech ale i stolních PC. Majitelé Android zařízení aplikaci zdarma stáhnout na Google Play, majitelé iOS na Apple AppStore. Ostatní, včetně prvně zmíněných, si mohou aplikaci spustit ve webovém prohlížeči z adresy www.aaataxi.cz.

Široká dostupnost AAA Taxi.png

Rychlá a bezpečná služba

Spolu s nejrychlejším přistavením v Praze a velmi rychlým odvozem jsou mobilní aplikace AAA TAXI velmi užitečné, uspoří totiž čas i peníze. 1 200 smluvních řidičů AAA TAXI zajišťuje velmi rychlé přistavení (od 1 do 10 minut v Praze) a díky přednosti v jízdě po vyhrazených pruzích i rychleji přepraví Prahou. Objednání přes dispečink má další výhodu, můžete snadno reklamovat neshodu v ceně nebo najít ztracené věci ve voze. Další informace jsou dostupné na www.aaataxi.cz.
 

Další článek: Microsoft ještě před ukončením podpory XP opraví kritickou chybu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,