Mobile Antivirus od Esetu vás zbaví i reklamních SMS od operátorů

ESET definitivně vstupuje na trh s mobilní ochranou proti škodlivému softwaru a po několikaměsíčním veřejném betatestování nabídne od pátku 14.11. všem zájemcům stabilní verzi nového antiviru pro chytré mobilní telefony s Windows Mobile 5/6, ESET Mobile Antivirus.

Mezi hlavní funkce ESET Mobile Antiviru patří:

  • Optimalizovaná pokročilá heuristika pro mobilní platformy, která poskytuje ochranu v reálném čase proti aktuálním i budoucím hrozbám.
  • SMS antispam, který blokuje nevyžádané SMS podle nastaveného blacklistu a whitelistu, případně blokuje SMS od neznámých odesílatelů. Tuto funkci ocení prakticky všcihni zákaznící, čeští mobilní operátoři totiž svým obchodním spamem rozhodně nešetří.
  • Aktivity log, který ukládá statistiky o kontrolách zařízení v přehledném formátu a poskytuje i možnost sledování minulých logů.
  • Skener CAB souborů, u kterých si uživatel může vybrat hloubku vnoření.

Kromě těchto vlastností nabízí ESET Mobile Antivirus automatické, ale i nastavitelné aktualizace.

eset1.png eset2.png eset3.png eset4.png
ESET Mobile Antivirus v emulátoru Windows Mobile

Uživatel si může vybrat ze dvou jednoduchých možností zakoupení produktu. Pokud má mobilní zařízení s možností připojení na internet, ESET Mobile Antivirus si může koupit přímo ze svého zařízení. V opačném případě má uživatel možnost si akoupit produkt pomocí objednávkového formuláře na stránkách www.eset.cz.

ESET Mobile Antivirus bude možné od pátku 14. 11. 2008 zakoupit prostřednictvím ESET Partnerů nebo na webové stránce společnosti www.eset.cz. Volně ke stažení je od středy 12. 11. 2008 zkušební (trial) verze ESET Mobile Antivirus na 30 dnů zdarma na http://www.eset.cz/download/zkusebni. Zkušební verze má plnou funkcionalitu.

Cena licence pro jedno mobilní zařízení na 1 rok je 480 Kč (s DPH, 19 %), na dva roky pak 720 Kč (s DPH, 19 %).

Zdroj: tisková zpráva

Diskuze (9) Další článek: Antivirus avast! přichází s rychlostními optimalizacemi

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , ,