Microsoft Visual Studio 2010: detailní představení formou konference

Duben bude bohatý na novinky od Microsoftu. Co všechno se chystá, to si můžete přečíst v našem souhrnném článku. Jednou z očekávaných novinek je Microsoft Visual Studio 2010, nástroj mnoha vývojářů. Microsoft pro nejdychtivější zájemce o tuto novinku připravil technickou konferenci s podrobným představením a také souhrnná seminář o nových vývojářských technologiích Microsoftu.

VS2010.jpg

 

• Technická konference „Microsoft Visual Studio 2010" pro softwarové architekty, vedoucí vývojových týmů, projektové manažery, vedoucí řízení kvality software a senior vývojáře. Bude mít odborný ráz s mnoha živými praktickými ukázkami. Úvodní prezentaci přednese vzácný host – Brian Harry – největší odborník na oblast nástrojů pro podporu životního cyklu vývoje aplikací. Díky tomu mu byl v rámci Microsoftu propůjčen titul Technical Fellow, což je nejvyšší odborné pracovní ocenění, které lze v Microsoftu získat.

Datum a místo konání konference: 20.4.2010, Hilton Praha. Registrace a více informací…

 

• Seminář „Nové technologie Microsoft pro vývojáře", který představí žhavé technologické novinky z dílny Microsoftu (Silverlight 4, Visual Studio 2010, Windows Phone 7, atd.) pro širokou oblast vývojářů, studentů a web designérů. Rovněž na něm vystoupí Brian Harry, ale se zcela jinou přednáškou.

Datum a místo konání semináře: 21.4.2010, Technická knihovna Praha. Registrace a více informací…

Diskuze (32) Další článek: Adobe CS 5 ve znamení Flashe a akcelerace

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,