Prohlížeče | Edge | Hry | Tipy

Microsoft Edge má skrytou hru jako Chrome. Můžete v něm surfovat na prkně

Když se odpojíte od internetu a spustíte prohlížeč Chrome, stisknutím mezerníku odstartujete skrytou hru s dinosaurem, který skáče přes překážky. Hru ale můžete vyvolat i ručně prostým načtením interní adresy chrome://dino.

Robot na hru s dinosaurem v Chromu:

Svoji skrytou hru pro chvíle, kdy jste s počítačem offline, má i nový Edge 83.0.478.37 a vyšší postavený na jádře Chromium (open-source verze Chromu). Microsoft ale namísto jednoduchého monochromatického dinosaura zvolil surfování – byť i to evokuje staré osmibitové a dosové hry z 80. a 90. let.

V případě Edge stačí být opět buď offline, anebo ručně vyvolat hru na interní adrese edge://surf. Surfování od Microsoftu už poběží v plných barvách, k dispozici je hned několik herních režimů, ale základní princip zůstává stejný.

Microsoft Edge má v nitru skrytou hru se surfaři:

Při jízdě na surfu se jednoduše musíte vyhýbat překážkám, zůstat naživu tak dlouho, jak je to jen možné, a nasbírat co nejvíce nasurfovaných metrů.

Diskuze (6) Další článek: Videokonference zdarma i pro malé firmy: Vyzkoušeli jsme čtyři slibné nástroje s bezplatnými tarify

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,