Megavideo: projděte s námi hardwarový CeBIT

Netušíte, jak je vlastně CeBIT velký? Projděte s námi jeho celou hardwarovou část. Nohy vás bolet nebudou, ale čas to zabere.

V rámci zpravodajství z CeBITu na vás ze všech stran proudí malé střípky celé mozaiky. Přemýšlel jsem ale, jak vám poskytnout stejný zážitek, jako mají běžní návštěvníci výstavy. Zapnul jsem tedy kameru a prošel celou hardwarovou část CeBITu, celkem osm pavilónů. Postupoval jsem jako běžný návštěvník, není to tedy žádný běh výstavištěm, ale zastavení u zajímavých produktů, vychutnání si hostesek (některých pokrytých pouze barvou) a prohlédnutí stánků. Ve videu přitom najdete i produkty, o kterých jsme z CeBITu ještě nepsali, jako například Olympus E-420, odolné UMPC Panasonicu, projektory Samsungu, zajímavé UMPC Noahpad a mnoho dalšího.

Neprošel jsem všechny pavilóny CeBITu, neprodíral jsem se GPS pavilónem, necestoval daleko do WiFi pavilónu a vynechal jsem i pavilóny s "komplexními řešeními", kde popravdě nic moc k vidění není. Je to tedy jen to počítačově základní z CeBITu. Moji trasu vidíte na této mapce:

mapkacebitu.jpg

Mapu výstaviště si můžete podrobně prohlédnout na Googlu. Celé video má úctyhodných 50 minut a 190 MB. Na projití celého CeBITu a všech zajímavých exponátů to ale pochopitelně nestačilo. Přesto si myslím, že vám to velmi dobře dá pocítit, jak je CeBIT velký, jak blízko jsou od sebe zajímavé exponáty a současně jak daleko musíte cestovat, abyste vším prošli. Ostatně vše je natočeno na jediný záběr bez střihů a zrychlování, zkrátka přesně, jako byste absolvovali hodinovou návštěvu CeBITu.

 

Diskuze (9) Další článek: EMPIRE zdokonalila uzavírání smluv České podnikatelské pojišťovny

Témata článku: , , , , , , , , , ,