Rozhodně by to chtělo větší nabídku kvalitní mražené zeleniny. Ta v běžných supermarketech prakticky není k dostání a ty směšné pytlíčky s váhou 0,35 kg, za předražené peníze jsou opravdu nepoužitelné.Sám nakupuji hlavně mraženou zeleninu k vaření ve velkoobchodech v baleních po 2,5 kg. Výhoda je, že tato zelenina je už očištěná, nakrájená, dělá se v mnoha různých směsích a tak se z ní velice pohodlně vaří. Navíc cenově i kvalitou je úplně někde jinde než v supermarketu.Čerstvou zeleninu kupuji v mnohem menším množství pro studenou kuchyni, například když si na snídani dělám chleby se zeleninou, případně do různých pomazánek.Absolutně také nechápu, že supermarkety mají zeleninu v teple. Já úplně automaticky všechnu zeleninu (stejně jako ovoce, houby atd.) dávám do ledničky, kde vydrží mnohonásobně déle a je stále pěkná, takže ji nemusím vyhazovat a ani nakupovat tak často.Navíc taky nechápu proč se zákon a "vybufetění odpadků" dívá jako na "krádež" a proč supermarkety zamykají svůj odpad jako kdyby tam měly diamanty.Já se přiznám, že kdyby se "vyhozené potraviny" dávaly třeba někam bokem do regálů ven k volnému rozebrání a teprve co se nerozebere, to se vyhodí, tak bych si klidně chodil "zabufetit" a vůbec by mi nevadilo, co si o tom někteří lidé myslí.