Logitech pařanům: high-end klávesnice G19, sluchátka 7.1 a myš

Nová herní klávesnice Logitech G19 si odbyla premiéru na veletrhu CES v Las Vegas. Je to první klávesnice Logitech vybavená barevným LCD displejem. Ten je naklápěcí a nabízí rozlišení 320 × 240 bodů. Dokáže zobrazovat informace o VoIP komunikaci, čas, vytížení procesoru, fotografie, videa a hlavně důležité informace při hraní her. Podporováno je více než 60 herních titulů včetně oblíbeného World of Warcraft. S klávesnicí tak můžete ušetřit trochu místa na „herní ploše“ a mít přitom důležité údaje stále k dispozici.

G19_CTG_US.jpg G19_Straight.jpg
Logitech G19 zvládne zpracovat pět současných stisků různých kláves

Jako správná herní klávesnice se Logitecg G19 nespokojí se standardní sadou kláves a nabízí 12 plně programovatelných tlačítek navíc, z nichž každá může mít přiřazena až tři makra, takže si pro každou hru můžete sestavit až 36 příkazů.

G19_End.jpg 

Klávesnice dokáže zpracovávat signál z pěti současně stlačených kláves najednou. K dispozici je také funkce pro deaktivaci tlačítka Windows, aby nedocházelo k fatálním přehmatům. Klávesnice se dostane na trh v březnu za doporučenou maloobchodní cenu 4 890 Kč.

Další novinkou je myš Logitech G9x, která je obdařena mimořádně citlivým laserovým snímačem. Ten zajistí přesné snímání při rychlosti pohybu až 380 cm za sekundu a rozlišení snímání lze kdykoli měnit v rozmezí 200 až 5000 dpi. Myš se dodává se dvěma nasazovacími úchopy, je vybavena systémem pro vyvážení a barevnými LED diodami. Myš se bude od února prodávat za 2 449 Kč.

G9x plan view_165638.jpg G9x_165800.jpg G9x_165857.jpg
Logitech G9x může mít dva tvary a nastavitelnou hmotnost

Po zvukové stránce chce Logitech hráče uspokojit novou náhlavní sadou Logitech G35, která nabízí zvuk se 7.1 kanály zajištěnými technologií Dolby Headphone. Dále byl kladen důraz na schopnost potlačení hluku z okolí. Zajímavou funkci nabízí i mikrofon – váš hlas dokáže zamaskovat do šesti různých podob, a tak můžete znít jako kyborg, obr, mutant, vesmírná veverka, skřítek a mimozemšťan.

G35_front_KO.jpg G35_Side_KO.jpg G35_top_KO.jpg
Logitech G35 vás promění ve vesmírnou veverku
 
Diskuze (9) Další článek: Co budete dělat 16. května 2012?

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,