Logitech | Židle

Logitech již fušuje i do herních křesel. Novinka slibuje maximální komfort

Logitech se spojil s americkou designérskou a nábytkářskou firmou Hermann Miller a společně upravily kancelářskou židli Embody. Nový model, pod nímž jsou podepsaní oba výrobci, se jmenuje Logitech G Embody Gaming Chair a slibuje prý to nejlepší pro hráčovo pohodlí.

Co má být na židli tak zázračného? Tvar, materiály a nastavitelnost. Opěrák slibuje pevnou oporu páteře, ať už na židli sedíte jakkoliv. Má nastavitelnou tuhost a jeho díky jeho tvaru, který tělo drží vzpřímeně, prý nepotřebuje ani hlavovou opěrku. Chybí také bederní polštář, nepotřebuje jej.

Sedák je výškově nastavitelný, rovnoměrně rozprostírá váhu uživatele a uvnitř má chladicí pěnu s prvky mědi, díky níž se prý zadek nebude potit. Samozřejmostí jsou nastavitelné područky a kolečka s měkčenou úpravou, která nebudou dělat rýhy na podlaze. Maximální doporučená nosnost je 136 kg.

Komfortu odpovídá i cena. V oficiálním evropském e-shopu se novinka prodává za 1331 eur (35 000 Kč), obchod zatím zboží zasílá jen do zemí Beneluxu. Na produkt se vztahuje 12letá záruka.

via Logitech

Diskuze (13) Další článek: Rover Curiosity na Marsu prozkoumává neobvykle zbarvenou horninu

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,