Letos se masivně zvedl zájem o mobilní VPN. Hlavně v Asii, kde je svobodný internet více v ohrožení

Můj názor  |  zobrazit i odpovědi (trvale)  |  řadit od nejstarších Komentáře nyní řadíme od nejnovějších.
Tímto odkazem můžete řazení změnit.
 |  nových názorů: 5

Názory k článku

avatar
06. 12. 2019 17:50

Viz výše, cenzura nehrozí jen ve východních diktaturách, levičáci v EU, hrdě se hlásící ke změně systému (už zjistili, že lidi měnit nelze), k Marxovi (většinou zelení a další aktivisté - alarmisté) už také chtějí a prosazují zákazy a extrémní zdanění ledasčeho. Namátkou stačí, aby jste měli jiný, než těmito nenávistnými lidmi prosazovaný názor (zcela postačuje, že řeknete, že zde nechcete polovinu Afriky = jste tedy rasistou a co vaše práva na svobodu slova, názor, kdepak jsou, kdo je hájí?) a už na vás křičí, brání vám veřejně vystupovat, nálepkují vás do fašistů, xenofobů. Dnes už dokonce vadí, když řeknete, že ke zvratu klimatu nedojde do 18 měsíců (jak řekla „svatá” Gréta) nebude s planetou do 12 let konec, pak jste zase zlí popírači (nepotvrzené - z dlouhodobého hlediska) klimatické změny. Vždycky si něco najdou. A pointa? Tito lidé mají výrazné zastoupení v EP, některé frakce jako socialisté či komunisté jsou zelenou vírou přímo posedlí (bez ohledu na následky viz Vaterland, bez ohledu na cenu, peníze chtějí ukrást ostatním schopným lidem, stejně jako to dělali komunisté viz EU kupředu levá), dále jsou jimi napadeny evropské soudy, mnoho fakult s humanitním zaměřením a mediálních domů.
> Jestli chce EU resp. západní část Evropy zvítězit v souboji s ostatními kontinenty slabostí, ústupky, naivitou*, utopickým socialismem nebo anarchismem, tak mám špatnou zprávu. Kdo první bude na mizině dohrál a čeká ho převálcování.
* Vážně si někdo myslí, že s dohodou přestane Írán usilovat o jaderné zbraně? Že je nebude dál po taji v klidu, bez ekonomických sankcí vyvíjet? Tak já si to nemyslím, pan Trump si to nemyslí a co EU, ta věří, vážně, opravdu ... !?

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědět
06. 12. 2019 16:04

no zatim to vypada, ze je vice v ohrozeni u nas

Souhlasím  |  Nesouhlasím  |  Odpovědi (3)Zavřít odpovědi  |  Odpovědět
Zasílat názory e-mailem: Zasílat názory Můj názor