Křišťálová Lupa 2006 - Cena českého Internetu

Anketa Křišťálová Lupa 2006 - Cena českého Internetu je novou čtenářskou anketou, jejímž cílem je ocenění nejzajímavějších a nejprospěšnějších projektů a služeb českého Internetu. Letos se soutěžilo v 11 kategoriích,internetová veřejnost zasílala své tipy a hlasy prostřednictvím internetového portálu lupa.cz.

V kategorii E-shop si právem odnesl prvenství internetový obchod Czech Computer postavený na platformě oxySHOP.

Společnost Czech Computer je mladá, dynamicky se rozvíjející firma, orientující se především na prodej výpočetní techniky zákazníkům nejen z řad domácích uživatelů, malých a středních firem, ale i velkých společností a zákazníkům z oblasti školství. Zaměřuje se na zákazníky - nadšence, pro které je počítač koníček. Velmi významnou skupinou zákazníků jsou hráči PC her. Dokáží však přesně vyhovět i požadavkům zákazníků z řad široké laické veřejnosti.

Výsledek této ankety opětovně potvrdil výsadní postavení Czech Computeru mezi českými internetovými obchody a nejlépe to dokazují slova jednatele společnosti Czech Computer s.r.o., pana Josefa Matějky, který uvedl: 

„Zisk Křišťálové lupy byl pro nás velikou poctou a oceněním naší práce a úspěchů. Těší nás o to více, že toto ocenění uděluje široká odborná porota z e-shopů, které nominují uživatelé Internetu. Budeme se snažit udržet si statut nejoblíbenějšího e-shopu i v dalších letech a dělat vše pro spokojenost našich stávajících i potenciálních zákazníků.“

Diskuze (2) Další článek: Ke stažení: poštovní server Macallan a FreeRIP MP3

Témata článku: , , , , , , ,