Web

Koronavirová omezení zvyšují návštěvnost PornHubu. Ten pomůže penězi i prémiovým členstvím zdarma

Z evropských zemí je nákazou koronaviru nejvíce zasažená Itálie. Pomoci místním nakaženými se překvapivě rozhodl pornografický portál PornHub, který část svých příjmů věnuje zemi na boj proti nákaze. Italům v karanténě se pak rozhodl pomoci „zahnat nudu” bezplatným premium členstvím až do 3. dubna. 

Výběr země není úplně náhodný. Italové jsou sedmými nejčastějšími návštěvníky portálu a tento čin je jednak štědré gesto, ale i geniální reklama. Není tedy divu, že od startu karantény vzrostla návštěvnost PornHubu v Itálii o 14 %. Překvapivě nezaostává ani Česká republika, jen ve středu 11. března, když začala platit první velká omezení, vzrostla návštěvnost hanbatého portálu z Česka o 9 %.

Prvenství se v pikantních statistikách PornHubu dočkali Slováci. Ač to zní zvláštně, fenomén koronaviru se nevyhnul ani tomuto portálu a nákaza se dostala do nejvyhledávanějších výrazů. Za poslední měsíc zde pojmy „Corona” či „COVID” mají neuvěřitelných 7 milionů dotazů. Nejčastěji koronavirus na PornHubu vyhledávali právě Slováci, a to dokonce o 119 % častěji proti světovému průměru.

Diskuze (16) Další článek: Vyzkoušeli jsme nejmenší chytrý telefon na trhu. Jako bonus dostanete zvýšenou odolnost

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , ,