Konec (web)hostingového světa – Máyové to spletli

(inzerce) Máyové se spletli. Dne 21.12.2012 nebude konec světa, ale konec současných zvyklostí (web)hostingového trhu.

Bylo jen otázkou času, kdy podobná situace nastane a už je to tady. Poskytovatelé hostingu začínají zákazníkům za nákup domény platit.

Máyové to spletli

Máyové nevěděli co je internet, neznali WEDOS a prohodili i datum (ne 21/12/12, ale 12/12/12).

Nejrychleji rostoucí hosting v ČR a aktuálně 3. největší hostingová firma v ČR – WEDOS, která má své moderní datacentrum pro 6.000 serverů v bývalém protiatomovém krytu v Hluboké nad Vltavou, totiž přichází s akční prosincovou nabídkou pro období 12.-31.12.2012.

Placený hosting naruby - za nákup domény dostanete ještě zaplaceno

Každý, kdo si v uvedeném obdobízaregistruje novou doménu, například .EU za 25,-Kč bez DPH (30,-Kč včetně DPH), tak dostane bonus 100,-Kč bez DPH.

Nákupem každé domény do konce roku získáte mimořádný bonus 100,-Kč bez DPH, který Vám WEDOS připíše na zálohový účet. Například na doménách .EU tak můžete krásně vydělat. Váš čistý zisk za každou zakoupenoudoménu.EU bude 75,-Kč bez DPH.

Za stokorunu, kterou od WEDOS obdržíte můžete nakoupit v roce 2013 další domény nebo uhradit jakékoliv služby, které WEDOS nabízí- WEbhosting, DOmény, Server (virtuální nebo dedikované).Můžete tím zaplatit nejen nové objednávky, ale také prodloužit stávající služby.

Wedos.png

Spokojenost zákazníků WEDOS nade vše

Úspěchy WEDOS nejsou založeny jen na nejmodernějších a nejúspornějších technologiích, o kterých jste se mohli dočíst třeba na Intel.com, ale také na vstřícném přístupu k zákazníkům a rychlé a kvalitní zákaznické podpoře, která pracuje v NONSTOP režimu (včetně telefonů a online chatu).

Akční nabídka slevy 25%

Pro ještě výhodnější objednávku hostingových služeb můžete využít slevový kupón na 25% - KONECSVETA, který stačí zadat v objednávce.

Sleva.png

O společnosti WEDOS Internet,a.s.

Jsme mladá a dynamická společnost, která chce být do budoucna lídrem na českém trhu v oblasti poskytování webhostingu a virtuálních serverů. Již od spuštění nabídky služeb na podzim roku 2010 jsme obsadili první místa ve statistikách růstu v oblasti domén a hostingů. Díky tomu jsme se dostali již na 3. místo ve velikosti hostingů v ČR.

Naše plány jsou odvážné, ale daří se nám je naplňovat. Aktuálně jsme registrátorem pro více než 100.000 domén, z čehož většina u nás využívá hostingové služby (webhosting nebo virtuální servery).Nabídka našich služeb je na www.wedos.cz .

Od počátku nic netajíme a na našem webu datacentrum.wedos.com najdete vše o nás, o výstavbě našeho datacentra a i o našich plánech do budoucna.

Hardware.jpg

Podmínky a pravidla akce

Podmínky a pravidla celé akce „Konec (web)hostingového světa – Máyové to spletlinajdete zde.

Další článek: Microsoft nechce platit Applu, SkyDrive v iOS je nejistý

Témata článku: , , , , , , , , , , , , ,