Konec freemailů v Čechách?

Přesvědčí nová nabídka e-mailu zdarma na vlastní doméně české firmy a živnostníky nepoužívat v kontaktech freemailové adresy a bude osobní e-mail s opravdu vlastní doménou osobnější?

Na trhu se objevila velmi zajímavá nabídka, která umožňuje mít elektronickou poštu na vlastní doméně zcela zadarmo. Přední český registrátor domén, brněnská společnost ZONER software, přišel s nabídkou, které zákazníkům umožňuje mít na vlastní doméně jednu e-mailovou schránku zcela zdarma. Přestanou konečně mnohé české firmy používat v kontaktech amatérské freemailové adresy a bude osobní e-mail s opravdu vlastní doménou osobnější?

E-mail k doméně nabízí zákazníkům možnost využívat webové rozhraní, tzv. webmail nebo poštovního klienta na vlastním počítači, například program Outlook. Samozřejmostí je ochrana e-mailů proti virům, antispamový filtr, nastavení přesměrování či protokol IMAP. Přesto, že je služba poskytována bezplatně, nabízí vysoký stupeň bezpečnosti – zákazníci mohou také využívat bezpečné protokoly POP3S, SMTPS či IMAPS.

Začněte využívat e-mail se svojí doménou

Začít využívat e-mail zdarma na své vlastní doméně je velmi jednoduché. Stačí si doménu převést pod správu registrátora ZONER software a e-mail můžete hned používat. Jak jednoduše převést doménu CZ si můžete prohlédnout ve videotutoriálu níže, nebo lze požádat o pomoc zákaznickou podporu 24/7 společnosti ZONER.

Videotutoriál: Jak jednoduše změnit registrátora domény CZ.

Nemáte svoji vlastní doménu? Potom si stačí zaregistrovat volný název na doméně CZ nebo EU, SK, COM, INFO či na některé z dalších 100 druhů doménových jmen, které naleznete v široké nabídce společnosti ZONER.

Podmínky pro využívání e-mailu zdarma

  • doména musí být pod správou společnosti ZONER (DNS, registrátor)
  • e-mail je součástí služby MiniWeb
  • velikost e-mailové schránky je 50 MB
  • e-mail nelze zneužívat pro zasílání spamu

V případě, že Vám nebude stačit jeden e-mail nebo maximální velikost schránky, je k dispozici možnost povýšení na levnou variantu osobní e-mail za pouhých 35 Kč měsíčně, který nabízí až 5 schránek s maximální velikostí 100 MB. Pro firemní a náročné zákazníky je k dispozici varianta E-mail PRO s e-mailovými schránkami až do velikosti 2000 MB a nabídkou veřejných složek.

MiniWeb – jednoduché řešení

E-mail zdarma je součástí služby MiniWeb, která kromě e-mailu nabízí ke každé doméně i webhosting zdarma – www stránku, vizitku nebo stránku z výběru několika přednastavených šablon.

Nastavení webové stránky je uživatelsky velmi jednoduché a vytvoření vizitky je otázkou minuty, kdy stačí pouze doplnit do textových polí své iniciály a ev. krátkou poznámku o majiteli domény. Vytvoření unikátní stránky usnadní WYSIWYG editor, jehož použití zvládne každý. Webmasterům však MiniWeb nabízí i možnost vkládání vlastního HTML kódu a samostatných CSS stylů.

Kompletní informace o službě MiniWeb s e-mailem zdarma získáte na stránkách webhostingového projektu www.czechia.com.

 

Czechiia.png

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Další článek: TDK: ohebné OLED displeje v prodeji již příští rok

Témata článku: , , , , , , , , , ,