Knihy vydavatelství Computer Press v XPS a PDF zdarma!

Stáhněte si vybrané části knih, které nesmí chybět v žádné knihovně IT odborníka. Nepřehlédněte projekt TechNet Knihy.

Microsoft TechNet ve spolupráci s vydavatelstvím Computer Press zpřístupnil ke stažení vybrané části odborných publikací (vždy dvacet až třicet procent z dané knihy). V současné době je v online archivu k dispozici 12 titulů ve formátu XPS a PDF (nechybí třeba Microsoft Windows Server 2003 Resource Kit, Microsoft Windows Vista Kapesní rádce administrátora, Microsoft Exchange Server 2003 Kapesní rádce administrátora či Mistrovství v Microsoft Windows XP). Nabídka se bude každý měsíc rozšiřovat.

Máte tak skvělou možnost, jak se s danou publikaci podrobně seznámit ještě před jejím pořízením. Přes odkazy v archivu si také knihy můžete přímo objednat on-line (a získat tak slevu deset až dvacet procent v závislosti na publikaci).

sshot-2007-11-27-[1].png
Online archiv publikací

Kde a jak stahovat?

Kompletní archiv knížek se nachází na adrese http://www.microsoft.com/cze/technet/benefit/knihy/.

Nejprve je třeba se přihlásit pomocí svého Windows Live ID. Pokud jej zatím nemáte, není problém si jej během malé chvilky vytvořit. Stačí zajít na stránku GetLive a zapsat se k vytvoření Live ID. Odkazovaná stránka nabízí na výběr pouze souběžnou registraci nové e-mailové adresy v doménách windowslive.com a hotmail.com. Pro registraci však lze použít jakoukoli e-mailovou adresu.

sshot-2007-11-27-[1].png
Začátek registračního formuláře pro Windows Live ID

Buď si tuto novou vytvořte a později v nastavení účtu přeregistrujte na libovolnou jinou (ano, Windows Live ID umožňuje změnu e-mailové adresy uživatele), nebo jděte na registraci přes stránku MSN Passport, kde budete před zobrazením registračního formuláře dotázáni, zda nechcete použít již existující e-mail. Všechny starší účty služeb Microsoft Passport, Hotmail, MSN Messenger nebo MSN jsou automaticky použitelné jako Windows Live ID.

sshot-2007-11-19-[4].png
Volba použití e-mailové adresy při registraci přes MSN Passport

Pokud přesto potřebujete Live ID vytvořit, neděste se. Je to proces stejně jednoduchý jako registrace na kterémkoli fóru či libovolném elektronickém obchodě.

Po registraci či přihlášení následuje krátká profilace IT odborníka, do povinných položek patří jméno, příjmení, e-mail, název společnosti a pozice. Kliknutím na tlačítko „Další“ se přesunete do online archivu a můžete vybírat.

sshot-2007-11-27-[2].png
Profilace IT odborníků

To nejlepší nakonec!

Aktuální informace o exkluzivních slevách a nových publikacích v archivu naleznete výhradně v TechNet Flash zpravodaji, který každý měsíc přináší zprávy ze světa IT. Pokud zpravodaj ještě neodebíráte, nečekejte a registrujte si jej právě teď. Chcete-li zůstat v obraze, nezapomeňte také navštívit TechNet Blogu CZ/SK.

sshot-2007-11-27-[3].png
TechNet Flash zpravodaj

Magazín Živě.cz je mediálním partnerem Microsoft TechNet.

Diskuze (33) Další článek: Windows Mobile 6: nepřemožitelný mobilní výkon

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , ,