Reklama

Kde získat půjčku na koupi či opravu telefonu

Když vám mobil vypoví službu nebo ho třeba utopíte ve vaně, chce to obvykle rychlou náhradu. Vždyť se jedná o zařízení, které řada lidí využívá po celý den: někdo na zábavu, jiný na poslech hudby, další na práci či chatování s přáteli.

Jenže kde vzít peníze na nový telefon, když vám "odešel" zrovna ve chvíli, kdy si nemůžete dovolit další výdaj? Možným řešením je rychlá online půjčka, s níž získáte finanční prostředky už do 15 minut.

Kolik a na jak dlouho si na mobil půjčíte

Cílem není, abyste si dopřávali "zbytečný luxus" v podobě nejnovějších modelů za desítky tisíc, ale abyste mohli i nadále fungovat v běžném životě a komunikovat se světem. A protože na tyto záležitosti postačí i telefony nižší a střední třídy, měla by k jejich koupi bez problémů stačit půjčka do 10 000 korun. S takovou částkou už je ostatně možné pořídit poměrně výkonné mobily.

Co se týče splatnosti, je nastavena tak, aby vás závazek netížil déle, než je skutečně nutné. Zadlužit se kvůli mobilnímu telefonu třeba i na dva roky nedává z hlediska zodpovědného úvěrování smysl, vždyť jeho životnost mnohdy nebývá o moc delší. Nebankovní úvěr proto nabízí splatnost do 30 dní, neboť je vhodnější koupit takový model, který byste si běžně mohli dovolit i bez pomoci.

Schválení i vyplacení je hotové do 15 minut

Abyste mohli koupi či opravu mobilu řešit okamžitě, trvá celý proces sotva čtvrt hodiny. Klidně se tak můžete rovnou vydat do obchodu a o rychlou půjčku požádat cestou. Naprostá většina žádostí je totiž vyhodnocena do 5 minut, a pokud je vše v pořádku, stačí vám podepsat smlouvu pomocí SMS kódu. Pak už jen chvíli počkáte, než vám peníze dorazí na účet. Díky okamžitým platbám, které dnes podporuje většina bank, to netrvá déle jak 10 minut.

O úvěr na mobil požádáte i o víkendu

Jelikož o sobě některé situace nedávají vědět dopředu, je poměrně obtížné se na nákup telefonu připravit. Abyste ovšem nemuseli čekat na všední dny, je nebankovní půjčka dostupná i o víkendu a ve svátky, kdy naprostá většina společností nepracuje. V tyto dny je navíc díky okamžitým platbám schvalována i poskytována stejně rychle jako od pondělí do pátku.

Další článek: Ani Příkazový řádek, ani PowerShell. Výchozím prostředím se ve Windows 11 stane Windows Terminal

Témata článku: ,