Chytrá domácnost | Káva

Káva s mobilem v ruce: Jak funguje chytrý kávovar Gina

  • Když je pro vás káva víc než jen presíčko z automatu
  • Přístroj umí překapávanou, cold drip, nebo s dlouhou extrakcí
  • Chytré funkce přípravu nezrychlí, ale pomohou zpřesnit přípravu

Pokud berete přípravu kávy seriózně, samozřejmě máte pečlivě vybranou nejen odrůdu kávy, ale také precizní nastavitelný ruční mlýnek, přesnou váhu a stopky měřící v sekundách.

Goat Story Gina Smart

konektivita: Bluetooth 4.0, Micro-USB (jen nabíjení) kompatibilita: Android, iOS baterie: 1 000 mAh udávaná výdrž: 20 hodin vaření, 30 dní pohotovostní režim objem násypky: 300 ml objem džbánku: 750 ml rozměry: 345 × 163 × 135 mm hmotnost: 2 kg

5 690 Kč
zapůjčil Easystore.cz

Pokud vám nestačí jen stisknout tlačítko a chvíli počkat na hnědé palivo pro váš mozek, je příprava dobré kávy náročný obřad se spoustou nezbytných přesných kroků. A právě pro takové případy tu je chytrý kávovar Gina. Zkušeným pomůže při přípravě a začátečníky naučí, jak správně vyrobit chutnou a kvalitní kávu.

Na pohled jde o obyčejný překapávač, ale díky vestavěné váze a chytré mobilní aplikaci uvaříte nejen obyčejnou překapávanou kávu. Současně hodnotné použité materiály zajistí dlouhou životnost i dobrou teplotní charakteristiku při přípravě kávy. Samozřejmě mnohé odradí vysoká cena, ale nároční milovníci kávy ví, že podobné kávovary bez vestavěné inteligence nejsou o mnoho levnější.

Diskuze (17) Další článek: Zvláštní hvězdný systém s vertikálním diskem připomíná ruské kolo

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,