PR články

Kapesní dataprojektor, který si zamilujete

Bez kvalitního projektoru se v dnešní době neobejde žádná úspěšná společnost, škola nebo dobrý obchodník. Všichni však známe většinou projektory velké a také finančně nákladné. Teď je tu ale něco nového. Kapesní projektor, který vám vše usnadní.

Mobilní projektor do „kapsy“

Malé univerzální projektory byly navrženy zejména pro použití v terénu. Jsou naprosto mobilní a velice snadno se přenáší, takže je můžete použít při svých cestách. Projektory ocení každý obchodní zástupce, který si musí vše vozit s sebou, doma, v kanceláři nebo ve školní učebně. Rychle a snadno se uvede do provozu a je vysoce spolehlivý, takže se nemusíte obávat, že se s projektorem „neskamarádíte“ v okamžiku, kdy ho budete nejvíce potřebovat.

Malé rozměry – velké možnosti

Kapesní projektor PJ WXC1110 od značky Ricoh, byl navržen pro neomezené mobilní využití. Díky nízké hmotnosti a malým rozměrům, konkrétně 112,5 x 50,5 x 105 mm, můžete představovat své prezentace kdykoliv a kdekoliv. Nezáleží na tom, jestli jste profesionál nebo jen příležitostný uživatel, projektor vám vše usnadní. Díky rychlému nastavení a snadno použitelnému rozhraní se můžete soustředit jen na vlastní prezentaci. Možnosti připojení, včetně připojení pomocí volitelného hardwarového klíče pro Wi-Fi / WLAN, umožňují prezentovat bez omezení. Mimořádně dlouhá životnost bez nutnosti měnit lampu je dána použitím technologie LED. Opravdu skvělým pomocníkem je ale jeho variabilita napájení. Použití baterie je ideální tam, kde jsou problémy s dostupností el. energie, ale i na takových místech je s tímto modelem možné prezentaci bez problémů provést.

Mobilní projektor dokáže vykouzlit dokonalý obraz všude tam, kde si jen vzpomenete!

Další článek: Spirála zániku: Astronomové pozorují umírání extrémní hvězdy LL Pegasi

Témata článku: