Reklama

Kancelářské židle, díky kterým bude vaše práce hawaj

Chcete, aby vaše práce byla opravdová hawaj? Pořiďte si originální, kvalitní a stylovou kancelářskou židli.

Prince, Noble, Lord, Duke, Baron – nejsou to jména domácích mazlíčků, ani princů, kteří přijíždějí na bílých koních. Takhle se jmenují nové kancelářské židle z hawaj.cz. Přejete si, aby pro vás vaše práce byla opravdová hawaj? Pak se pohodlně usaďte a nechejte se inspirovat.

Pracujete v kanceláři nebo na home office? Sedíte dlouhé hodiny u počítače?  Pak byste měli myslet na své tělo a zdraví a pořídit si pořádnou a kvalitní kancelářskou židli, která vám zaručí komfortní a zdravotně nezávadné sezení.

Stále častěji se setkáváme s lidmi, kteří preferují jednoduchost, a především pak pohodlí. Z tohoto důvodu vám představujeme kancelářské židle, které stoprocentně splňují všechny podmínky, pro kvalitní sezení u pracovního stolu a počítače. Židle řešené tak, aby maximálně vyhovovaly všem při náročné práci, ale při jejich výběru bylo myšleno i na jejich designovou stránku.

Všechny výše uvedené modely mají několik společných vlastností. Jsou vyrobené z kvalitní síťoviny. Střední část zádové opěrky mají vyztuženou, což vyhovuje zádům a umožňuje tak pohodlné sezení. Mají stabilní plastové područky. Jejich výšku lze plynule nastavovat díky vzduchovému zvedáku. Jsou polohovatelné. A mají stabilní pětiramennou podsadu na kolečkách.

Kancelářskou židli Hawaj Prince si zamilujete nejen pro její komfort a funkčnost, ale i krásný design. A můžete si vybrat ze dvou variant, s pěnovou opěrkou i bez opěrky hlavy. V černém nebo v šedém provedení.

Kancelářská židle Hawaj Noble je velmi elegantní a hodí se do všech možných interiérů. Na výběr máte ze dvou barevných variant – černé a černo-bílé.

Kancelářská židle Hawaj Lord vás bude fascinovat nejen svým vzhledem, ale i maximální pohodlností. Na výběr máte ze tří barevných variant – černé, černo-šedé a černo-bílé.

Kancelářská židle Hawaj Duke vás nadchne nadčasovým designem. Na výběr máte opět ze tří barevných variant – černé, černo-šedé a černo-bílé.

Kancelářská židle Hawaj Baron vás překvapí nejen vzhledem ale i svou efektivitou. Na výběr máte ze dvou barevných variant – černé a černo-bílé.

Tak co na ně říkáte, na krasavice? Která je ta pravá pro vaši hawaj v práci? Mrkněte na www.hawaj.cz, kde je najdete ve výprodeji.

Další článek: Mnoho hornin na Marsu je pokrytých fialovým povlakem. Vědci zatím netuší proč

Témata článku: ,