Jedenáct nových videí o Microsoft Office 2010

Nový Office 2010 od Microsoftu se blíží mílovými kroky a zdá se, že to bude velká show. Microsoft na webové adrese www.office2010themovie.com odhaluje první střípky chystané akční parodie, pokud ale hledáte vedle zábavy a vděčného virálního marketingu i skutečné ukázky z Office 2010 a nebojíte se angličtiny, podívejte se raději na web Microsoft Showcase, kde se objevilo několik nových videí představujících ty hlavní novinky v nové MS Kanceláři a konkrétních produktech Word, Publisher, OneNote, Excel, SharePoint Workspace, Web Applications, Powerpoint a dalších.

Novinky v Microsoft Office 2010 (vyžaduje Silverlight)

Jedno z posledních sestavení zkušební verze před pár měsíci uniklo i na pirátské internetové sítě. Jak tehdy vypadal Microsoft Office 2010, se můžete podívat v našem předchozím článku. Stále častěji se také mluví o webové alternativě Office, která by měla podobně jako třeba Google Docs běžet přímo ve webovém prohlížeči a měla by být odlehčeným doplňkem pro „velký“ desktopovým Office.

Další videa včetně představení webového Office najdete na oficiálních stránkách nové verze 2010.


Aktualizováno: V současné době je web Microsoftu pravděpodobně poměrně vytížený, na webové stránce tedy najdete chybové hlášení. Ze stejného důvodu je občas nedostupné i video vložené do tohoto článku.

Diskuze (14) Další článek: Vyšel nový PSPad 4.5.4. Přináší lepší podporu PHP a dalších 200 změn

Témata článku: , , , , , , , , , , , , , , , , ,